Šport > Nogomet
19 ogledov

Oblakov soigralec 'sovraži' Ronalda

griezmann ronaldo EPA
Napadalec Atlético Madrida Antoine Griezmann ima najmanj dva razloga za to, da sovraži Cristiana Ronalda.

Portugalski napadalec Cristiano Ronaldo je v intervjuju za France Football razkril podrobnosti srečanja z Antoinom Griezmannom, ko mu je francoski reprezentant v šali zaupal, da do njega ne goji prav nobenih simpatij.

Dva finala, dva poraza

Griezmann je bil poleti izbran za najboljšega nogometaša letošnjega evropskega prvenstva v Franciji, njegova reprezentanca pa je morala v finalu po podaljšku priznati premoč Portugalski, ki se je veselila prvega naslova na stari celini. Ronaldo je na zelenici preživel le 25 minut, nato pa zaradi poškodbe zapustil igrišče in zmago svojih reprezentančnih kolegov spremljal ob selektorju Fernandu Santosu.

Griezmann je moral Portugalčevi ekipi priznati premoč že v finalu Lige prvakov, v katerem je Real Madrid po streljanju enajstmetrovk še drugič v treh letih premagal mestnega tekmeca in se veselil rekordne 11. lovorike.

''Bilo je smešno,'' je zgodbo za France Football začel Ronaldo. ''Kmalu po finalu, ko sem bil na počitnicah v Miamiju, sem v restavraciji srečal Antoina Griezmanna, ki je večerjal s svojo zaročenko. Pristopil je k moji mizi in mi s prebrisanim nasmeškom dejal: ''Cristiano, sovražim te!''

Francijo pokopala samozavest?

Vloga favorita je bila pred odločilno tekmo evropskega prvenstva na strani francoske reprezentance, kar so Portugalci s pridom izkoristili. ''Prepričan sem bil, da je mirnost ključ do vsega. Vedeli smo, da imamo veliko prednost, ker nismo favoriti. Ko smo se ogrevali, se mi je zdelo, da so Francozi preveč sproščeni. Veliko so se smejali. Pred tekmo se imaš pravico smejati, a izgledali so zelo srečni. Franczi so mislili, da bodo zlahka prišli do zmage. Dobil sem takšen občutek,'' je povedal Ronaldo, ki je Euro 2016 končal s poškodbo.

''Vrnil sem se v garderobo, kjer mi je zdravnik postavil hitro diagnozo. Jokal sem, ker sem misli, da je resno, vendar me je zdravnik pomiril. Kljub temu sem jokal naprej,'' je iskreno povedal Portugalec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.