Magazin > Lepota & telo
97 ogledov

Obleke Lili Žagar vse bolj izzivalne

lili žagar
1/10
POP-TV-2
Metka Albreht je poskrbela, da moški, tudi če jih kuhanje ne zanima, ob ponedeljkih gledajo Gostilno.

Lili Žagar, ki šov Gostilna išče šefa vodi že tretje leto zapored, nam je v ponedeljek v črni obleki, ki je bila spredaj odprta, in črnem nedrčku spet vzela sapo. Mamica dveh otrok se v svoji koži in v oblekah, ki so letos "pol metra“ krajše od lanskih, počuti odlično. In to z razlogom. Lepotica namreč še nikoli ni bila tako fit.

Za njen videz še vedno skrbi stilistka POP TV Metka Albreht. "Kljub temu, da je pred kratkim dobila sinčka, še vedno skrbi za lep izgled naših televizijcev. Seveda se je na to že vnaprej pripravila, nekaj pa postori tudi sproti,“ pravijo na POP TV in dodajajo, da Metka in Lili sodelujeta že več let, zato se dobro poznata in si zaupata. "Sta uigran tim, njuno sodelovanje pa vedno poteka preko dogovorov o izbranem stilu. Metka tudi v letošnji sezoni šova Gostilna išče šefa vse stajlinge idejno zasnuje in skicira. Za končni izdelek po poskrbijo tudi zlate roke šivilje.“

Komentarjev 2
  • Ziher 19:53 01.oktober 2014.

    Gostilno gledam iz napetega pričakovanja, kdaj bo Lili kaj padlo iz rok in se bo morala skloniti.

  • wingspan15 09:57 01.oktober 2014.

    Lili mi je osebno zelo všeč, je odlična voditeljica. Obleke, ki jih nosi v tej oddaji, pa jo na žalost delajo bolj ceneno kot izzivalno. Ko gledam voditeljice POP TV, kako so oblečene, imam včasih vtis, da stilistka namenoma pokvari ...prikaži veči njihovo lepoto z neprimernimi oblačili.