Magazin > Lepota & telo
353 ogledov

Oblika nohtov razkriva, kdo ste

nohti Ciate
Že od nekdaj imajo ženske rade urejene nohte, a zdi se, da je v zadnjih nekaj letih vedno več oblik. Kakšne imate vi? Preverite, kaj oblika govori o vas.

Nohti so lahko različnih oblik, a zagotovo niste niti pomislili, da oblika veliko pove o vas. Preverite, kaj oblika vaših nohtov razkriva o vas.

Vertikalno dolgi
Ste zelo kreativni, družabi in ljudje so radi v vaši družbi. Dobro se razumete z veliko večino ljudi. Ste romantični in strastni, ko pride do ljubezni.

Horizontalno široki
Ste zelo iskrena oseba in ljudem je včasih težko v vaši družbi, saj z besedami ne skoparite in velikokrat poveste neprijetno resnico, ki si je nihče ne želi slišati. Prijateljem želite najbolje, zato ste mnenja, da nima smisla lagati. Točno veste, česa si želite v življenju, zato ste pripravljeni na izzive in greste velikokrat z glavo skozi zid.

Okrogli
Vedno ste v harmoniji s samim seboj in vam veliko pomeni vaš osebni čas. Ste zelol racionalno in logično naravnani. Zaradi vašega psihičnega in čustvenega ravnotežja, imate veliko dolgoletnih prijateljstev.

Kvadratni
Ste zelo pogumni in malo je stvari na temu svetu, zaradi katerih bi vas bilo strah. Ste zelo resni in ljudje to spoštujejo. V krogu prijateljev in družine ste zelo razigrani, a pred tujci to dobro skrivate.

Trikotni
Ste zelo kreativni in inovativni, poleg tega pa ste velik perfekcionist, kar je lahko dvorezen meč. Naj vaša perfekcionistična stran ne prevlada nad tisto kretivno. Ste polni idej, ki v trenutku navdušijo ljudi okoli vas.

Oblika mandlja
Ste zelo iskreni in odprti za nova poznanstva. Vedno ste dobre volje in ljudje so radi v vaši družbi, saj se okoli vas vedno nekaj dogaja. Ljudem je všeč, da ste brez dlake na jeziku in da hkrati niste preveč ostri.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.