Magazin > Lepota & telo
46 ogledov

Oblikovalca poslušala Koširjevo

manca košir Facebook/Different
Manca Košir bo imela svojo linijo sončnih očal.

Publicistka, novinarka in predavateljica Manca Košir je bila nad očali z lesenimi okvirji, ki jih izdeluje slovensko podjetje Different, takoj navdušena. "Pred približno dvema letoma sem opazila ta očala. Nad njimi sem bila navdušena, saj obožujem les. Želela sem jih kupiti, a so bila že vsa razprodana. Ob tej priložnosti sem jim svetovala, naj imajo pri oblikovanju modelov v mislih tudi starejše ljudi in ne le mladih. Po dveh letih so z mano navezali stik in tako je nastala linija Manca ARS. ARS kot umetnost, ARS kot ambasadorka radostnega staranja,“ je o začetkih sodelovanja za naš portal povedala Koširjeva.

Oblikovanje modelov je sicer prepustila strokovnjakom. Bila je namreč prepričana, da bodo zadeli njen okus in tako je tudi bilo. "Popolnoma so zadeli moj značaj. Gre za ženstven model, ki bo na voljo v beli, črni, rdeči in modri barvi,“ je navdušena Koširjeva.

Del denarja od prodaje bodo namenili dobrodelnosti, in sicer za sadike za gozdove, ki jih je prizadel žled, še dodaja Koširjeva.

Komentarjev 2
  • jaki 18:11 30.julij 2014.

    Nemebasat! Ste pa spet to starokuzlo iz naftalina potegnil...

  • Ziher 16:34 30.julij 2014.

    Njej naj očala izdelajo iz bukovega lesa.