Magazin > VIP
84 ogledov

Oblikovalec: Moje obleke za Melanio predrage

melania trump Profimedias
Priznan modni oblikovalec meni, da so njegova oblačila predraga za bodočo prvo damo Melanio Trump.

Eden najbolj priljubljenih ameriških modnih oblikovalcev Tom Ford je v intervjuju povedal, da nima nikakršne želje oblačiti Melanie Trump in je, kot je dodal, v preteklosti že zavrnil sodelovanje.

Tom Ford | Avtor: EPA EPA
"Imamo novo prvo damo, Melanio Trump. Ta je zelo lepa, je postavna in v svojih oblačilih je videti odlično, kajne?" je voditeljica Joy Behar vprašala oblikovalca. Ta je za trenutek obstal, si vzel trenutek, preden je odgovoril in nato povedal: "Ne vem. Že pred nekaj leti so me klicali, če bi sodeloval z njo in sem ponudbo zavrnil. Nekako ni skladna z mojim videzom, z mojo blagovno znamko."

Dodal je, da Melanie prav tako ne bo oblačil, ko bo v Beli hiši in da so njegova oblačila, kot se je izrazil, 'predraga zanjo kot za prvo damo, saj se mora ta povezati z ljudstvom'. No, njegove kreacije očitno niso bile predrage za trenutno prvo damo Michelle Obama. Ta je njegovo obleko nosila leta 2011, ko sta z možem Barackom v Buckinghamski palači, kjer sta večerjala z britansko kraljevo družino.

"Michelle sem oblačil samo enkrat, ko je obiskala Buckinghamsko palačo in bil sem zelo počaščen," je povedal Tom. Podaril pa je tudi, da ne bi oblačil Hillary Clinton, če bi ta zmagala na predsedniških volitvah.

Donald Trump je kmalu po tem, ko je zmagal na volitvah, povedal, da se odreka predsedniški plači, kar verjetno pomeni, da si bo morala Melania svoja oblačila kupovati z družinskim proračunom, tako kot do zdaj.

Komentarjev 1
  • matermila 16:32 01.december 2016.

    Kaj pa je to en domišljavec?Mislim,da lahko Trumpova kupita njega,pa še celo ulico zraven.Bebec.