Magazin > Lepota & telo
32 ogledov

Oblikovalec se je odzval na igralkine obtožbe

Melissa McCarthy
1/5
EPA
Debelušna igralka Melissa McCarthy je izjavila, da ne najde modnega oblikovalca, ki bi zanjo pripravljen narediti obleko.

Se modni oblikovalci otepajo žensk z oblinami? To trdi komedijantka Melissa McCarthy. Ko je iskala obleko za podelitev oskarjev, ji menda nihče ni želel narediti obleke. "Obrnila sem se na pet ali šest znanih modnih oblikovalcev, ki redno sodelujejo z zvezdniki. Vsi so me zavrnili,“ je v intervjuju potarnala McCarthyjeva.

A vsaka zgodba ima dve plati …Oglasil se je namreč modni oblikovalec Christian Siriano, zmagovalec resničnostnega šova Project Runway, ki pravi, da težava ni v njeni teži, ampak v njenem odnosu. "Z njo je bilo zelo zapleteno delati. Vztrajala je na rečeh, za katere sem bil prepričan, da ji ne bi pristajali. Na koncu pa ni bila zadovoljna,“ je svojo odločitev, da zavrne sodelovanje z igralko, razložil 28-letni oblikovalec.

McCarthy je medtem našla rešitev za svoje težave – lansirala je svojo linijo oblačil za močnejše ženske.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.