Slovenija
101 ogledov

Obnova mostu v Mednem: Korak naprej, dva nazaj

nadvoz Medno Saša Despot
Več kot dve leti je zaradi varnosti promet prek mostu na cesti Ljubljana – Medvode pri Mednem potekal le izmenično v eno smer. Marca letos so ga sprostili v obe smeri, a ne za dolgo. Danes so spet vzpostavili izmeničen enosmerni promet.

"Zaradi odstranitve enega montažnega mostu bo spet vzpostavljen izmenično enosmerni promet. Gradbena dela, ki se bodo nadaljevala v prihodnjih dneh, zahtevajo odstranitev levega začasnega mostu gledano v smeri Ljubljane, zato je potrebno uvesti izmenično enosmerni prometni režim preko drugega začasnega mostu," sporočajo z infrastrukturnega ministrstva.

Nadvoz Medno | Avtor: Saša Despot Saša Despot
V tem času bodo delavci obnovili cesto na ljubljanski strani nadvoza (razširili bodo cestišče, namestili kamnite škarpe, drenaže).

Odstranili bodo trenutno obvozno cesto, sledila pa bodo dela na regionalni cesti ter rekonstrukcija na medvoški strani posega.

Taka prometna ureditev bo veljala do 10. junija, ko je predvidena vzpostavitev dvosmernega prometa preko nadvoza nad železniško progo.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • Bozidar.Frelih 20:56 29.april 2016.

    http://www.vlaki.info/forum/viewtopic.php?f=21&t=5560&hilit=medno#p102637

  • Bozidar.Frelih 20:55 29.april 2016.

    Kaksni koraki nazaj? Pac obnova zahteva svoje.Seveda je stvar sitna in zoprna, ampak to da se dve leti ni premaknilo nic pa ni bil korak-anje nazaj?\s\shttp://www.vlaki.info/forum/viewtopic.php?f=21&t;=5560&hilit;=medno#p102637Drugace pa pohvala izvajalcem. So videti kar pridni. Upajmo na lepo vreme in ...prikaži več cimprejsnje dokoncanje.