Slovenija
14 ogledov

Obnova severne obvoznice v drugo fazo

Severna ljubljanska obvoznica bralka
Dars danes zapira priključek severne ljubljanske obvoznice na Dunajsko cesto v smeri Kosez.

Obnova severne ljubljanske obvoznice danes vstopa v drugo fazo, v okviru katere bodo najprej zaprli priključek na Dunajsko cesto v smeri Kosez. Promet bo potekal dvosmerno zgolj po levi polovici hitre ceste, še vedno po dveh zoženih pasovih v vsako smer. Druga faza obnovitvenih del bo po napovedi Darsa predvidoma trajala mesec dni.

Kot so pojasnili na Darsu, bo z današnjim jutrom promet stekel po vozišču od Celovške proti krožišču Tomačevo po dveh zoženih pasovih, ki bodo med sabo ločeni z začasno varnostno ograjo.

V drugi fazi, ki bo trajala predvidoma en mesec, bo zaradi obnove predvidoma največ dva tedna najprej zaprt priključek Bežigrad oziroma na Dunajsko cesto v smeri Tomačevo-Celovška, kar pomeni, da bodo vozniki z obvoznice izstopili iz smeri Tomačevega, uvoz pa bo urejen v smeri Šiške.

Potem ko bo z napredovanjem del že možno odpreti priključek Dunajska, bodo na Darsu izmenično zaprli še priključka Savlje in Celovška. V celotnem času druge faze obnovitvenih del zaprt tudi uvoz na hitro cesto s priključka Industrijska cona Šiška v smeri Kosez. Na priključku Tomačevo sicer promet zaradi del ne bo oviran.

dezurni@zurnal24.si

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.