Magazin > VIP
95 ogledov

Oboževalci nad Jana, Jan: To je ogabno!

Jan Plestenjak mediaspeed
Pevca Jana Plestenjaka so razburili komentarji pod njegovo fotografijo na Facebooku, kjer so mu oboževalci očitali, da je slab zgled.

Jan Plestenjak, sicer zelo priljubljen med ljudmi, zelo malokrat razjezi svoje oboževalce. No, tokrat je bilo malce drugače. Pod fotografijo sončnega zahoda se je zvrstilo kar nekaj komentarjev, češ da je fotografiraje med vožnjo zelo neodgovorno in nevarno.

Jan Plestenjak | Avtor: Facebook Facebook
Očitno so Jana njihove besede zelo razburile, saj je dan kasneje napisal status: "Koliko razpravljanja, kaj je prav, kaj ni, kaj je primerno, kaj ne, kaj je za zgled drugim, kaj ne ... Bog ne daj, da bi koga prijelo lulati in bi ustavil avto preblizu ceste, da opravi svojo potrebo ...Zelo kmalu bo verjetno tudi narobe če bo kdo prižgal cigaret na svojem vrtu, da ne bo slab zgled. Razpravlja se, kdo se je primerno oblekel za to in to priloznost. Verjetno bo kmalu moral nekdo, ki bi rad med sprehodom po mestu spil plocevinko piva, to zaviti v papir, da ne bi kdo videl, da pije alkohol. Dajmo, dajmo! Še malo, pa bomo postali kot tisti čez lužo. In potem bomo prisli k svojim prijateljem, domov na večerjo in če se bomo po hrani slabo počutili, jih bomo pac tožili. OGABNO! Vsi smo samo ljudje. Ni potrebno, da smo uniformirani, perfektni, najlepši. Bodimo dobri v srcu, to bi bilo čisto dovolj.“

Komentarjev 28
  • OneCent 18:12 20.januar 2017.

    Naj prvi vrže kamen tisti od vas, ki je brez greha !In potem vse tiho je bilo ...

  • smejka 17:23 20.januar 2017.

    Tega pač ni opazil poznavalec tehnike....mogoče ima montirano na prst. ;)

  • smejka 17:22 20.januar 2017.

    Sorry, ampak si butl.Dober v srcu in morilec na cest?Nič, sorry, res si butl.