Magazin > VIP
56 ogledov

Oboževalka grozila s samomorom

Matjaž Kumelj Arhiv organizatorja
Pevec in maneken Matjaž Kumelj je na slovenski sceni vse bolj prepoznaven, kar včasih s seboj prinese tudi neprijetne izkušnje. Takšno ima Matjaž z eno od oboževalk.

Matjaž Kumelj je zelo dejaven na družbenih omrežjih, saj jih uporablja predvsem za promocijo. Na dan prejme veliko sporočil, med njimi tudi kakšna precej čudna. Nekateri oboževalci se hitro razburijo, če jim ne odpiše.

Ena od oboževalk je celo grozila, da se bo zaradni njega ubila, ker ji ni odpisal. "Najhuje pa je bilo, ko mi je neka punca napisala, da si bo začela rezati žile, če ne mislim odpisati. Nadaljevala je, da bodo o tem, da sem kriv za njeno smrt, pisali v časopisih. Začela je pisati, da teče in teče njena kri ..." je za Story grozljivo izkušnjo opisal Matjaž. 

Se pa najdejo tudi drugačne vrste oboževalk, take, ki mu za spomin pošljejo svojo fotografijo. Neko dekle mu je poslalo fotogradijo, na kateri so bile "joške do Koroške". Matjaž je sicer dodal, da ni bila gola, ampak da je bilo skoraj enako, kot če bi bila. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.