Magazin
1315 ogledov

"Obožuje, ko se dajem dol z drugim"

trojček Žurnal24 main
Bojan je bil nov tistem kraju in bil je vesel, da so ga sosedje dobro sprejeli. Par iz hiše nasproti ga je celo povabil na druženje ob prigrizku, ter pijači. Ko je šel od doma si je zabičal, da mora biti previden saj je bila žena gostitelja zelo privlačna in nikakor ni želel podleči svojim nagonom.

Bil je nepopravljiv osvajalec in bi znal po kakšnem kozarčku žganja osvajati celo predsednico vlade. Lidija in Boris sta ga velikodušno pogostila in namestila v razkošno opremljeni sobi. Sedeli so okoli ročno izdelane mize, vsak v svojem mini fotelju. Vse kar je bilo v tisti sobi je imelo pridih elitnega in tudi gostitelja sta dajala videz, da sta člana visoke družbe. Opazil je, da Lidija večkrat skrivaj pogleda proti njemu in se mu nasmehne. Prepričeval se je, da je to le njegova domišljija saj je dobro vedel kam vse skupaj lahko pripelje.

Ko je Lidija v sproščenem ozračju prvič omenila seks, so mu šle kar kocine pokonci. Boris je ni skušal umiriti. Celo prilival je na ogenj in pričel razglabljati o tem kakšen seks mu je všeč.
Bojan je počasi slutil, da nosi tisto povabilo na spoznavanje precej bolj globoko zgodbo kot je sprva kazalo. Ker je zmanjkalo pijače je šel Boris po novo steklenico vina, Lidija pa je priložnost izkoristila za napad. "Lepotec, te lahko nekaj naravnost vprašam?" Bojan je kar malo zinil, ko se je sklonila k njemu in mu namerno odprla pogled na čudovit dekolte. "Veš, midva z Borisom imava rada … no ja, rada imava družbo, če me razumeš?" Bojan je povsem dobro razumel, ni pa mogel verjeti, da dobro sliši.  "Družbo … misliš intimno družbo?" je vendarle vprašal. "Mhm," je zamrmrala in prikupno pomežiknila z dolgimi trepalnicami. »Pa te morda zanima kaj tovrstnega druženja?« je bila neposredna. Že sama narava karakterja mu ni dopustila, da bi odkimal. Nasmešek, ki se mu je raztegnil preko lic, je povedal vse. Iz oči mu je žarelo, da bi jo še kako rad obdelal, čeprav mu je bila misel na njenega golega moža nekoliko neprijetna. Priznal je, da tega ni še nikoli počel, a ga je hitro pomirila, da ga bosta z veseljem prav počasi vpeljala v neko novo dimenzijo intimnega prijateljstva. Rekla je, da Boris rad opazuje kako jo obdeluje nek drugi moški. "Tudi s punco sva že poizkusila in s parom tudi, ampak Boris naravnost obožuje pogled iz naslonjača, ko se dajem dol z drugim tipom." "Pa še res je," se je zaslišalo izza Bojanovega hrbta.

Bil je Boris z novo steklenico vina v rokah. Nenadoma se je Lidija presedla v Bojanovo naročje, Boris pa je natočil v kozarce. Bojanu je bilo izredno neprijetno a počasi se je vendarle navadil nasmejanega Borisa, ki z veseljem opazuje svojo ženo kako se plazi po njem, mu odpenja srajco, ga poljublja na prsi in se bliža njegovim ustom. Ko mu je jezik zarinila v usta je bilo treme konec. Zamižal je in se ji povsem prepustil. Prijela ga je za roke in mu dlani položila na svoje prsi, z zadnjico pa več kot očitno iskala njegovo premoženje. Ko je naslednjič odprl oči, je imel Boris v roki svojega tiča in ga veselo drkal. Prav nič mu ni bilo nerodno ob tem, kar je kazalo na to, da je podobnih situacij že precej vajen. Opogumil se je in Lidiji segel pod krilo. Takoj je stegnil svoje prste po njeni češplji, ki je bila neverjetno vlažna. Ni nosila spodnjic in kazalo je, da sta bila v svoj načrt precej prepričana. Le s čim se je izdal? Kmalu je jezdila v njegovem naročju in z rokama razmikala ritnici med kateri je verjetno gledal Boris in še naprej metal svojega tiča na roke.  Lidija je bila prava potrebnica, njena usta pa polna umazanih besed. Obljubila je, da je to šele uvod v njihovo poznanstvo. Kasneje mu bo z usti obdelala tiča do konca, potem pa bo prosila še Borisa, da ji skupaj zapolnita obe luknji. Oh Bojan v kaj si se zapletel …

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.