Oglaševanje
78 ogledov

Obrij se v stilu

braun Žurnal24 main
Spoznajte serijo brivnikov za moške Braun cruZer in sodelujte v nagradnem kvizu, ki vam z malo truda lahko prinese čudovito nagrado. Brivniki Braun cruZer so preprosti za uporabo, zmogljivi in izjemno elegantni.
 

Popolno orodje, ki poudari videz vašega telesa – tudi tam spodaj!

Za fante po vsem svetu je postalo britje telesa naravni del njihove vsakdanje telesne nege. Brivnik Braun cruZer5 body je pravo orodje, če si tudi vi želite preizkusiti izrazitejši, bolj svež videz z obritimi prsmi ali negovano pazduho.

Kot naprava dva v enem vam ponuja edinstveno rešitev, kombinacijo najboljšega iz obeh svetov v enem orodju, ob tem pa vam omogoča možnost preprostega prehoda s prirezovanja na britje, samo s pritiskom na gumb. Primeren je za vse dele telesa – od prsi in trebuha do pazduhe in ramen ... celo za tam spodaj! Njegova najsodobnejša tehnologija wet & dry omogoča varno uporabo brivnika cruZer5 pod prho. Tla, nasmetena z dlakami, so le še stvar preteklosti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Najzmogljivejši Braunov prirezovalnik za brado

CruZer5 beard je najmočnejše Braunovo orodje za oblikovanje brade natanko tako, kot želite. Pohvali se lahko s sistemom dvojnega napajanja za zmogljivo prirezovanje. Za cruZer5 beard je značilna tudi izjemno dolga življenjska doba baterij.

Opremljen je s prilagodljivim glavnikom za prirezovanje click & lock, ki omogoča prirezovanje in striženje na do 6 različnih dolžin (1-11 mm), z izjemno lahkoto preide z lepo pristrižene polne brade na prefinjeno tridnevno umetniško brado.  CruZer5 beard je popolnoma pralen, njegovo ohišje je vodotesno, kar še olajša uporabo tega priročnega orodja za oblikovanje in prirezovanje.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vsestranski brivnik za vaš drzen slog … Vse v enem.

Braun cruZer6 face, eleganten brivnik, oblikovalnik in prirezovalnik tri v enem vsako dlako na obrazu spremeni v elegantno brado, omogoča gladko britje, urejeno prirezovanje in natančne robove. Brez priključne vrvice in popolnoma pralen je elegantni cruZer6 idealen brivnik za dejavne fante, ki iščejo preprosto orodje.

CruZer6 face se ponaša z vrhunsko Braunovo tehnologijo in zmogljivostjo brivnikov, ki jo povezuje z vrtljivim prirezovalnikom za oblikovanje in prilagodljivim nastavkom za britje brade v štirih različnih dolžinah. Še več, z inovativno tehnologijo wet & dry je brivnik cruZer6 face pravo orodje za uporabo pod prho.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Brivnik za gladko britje brad vseh vrst

Brivnik cruZer6 clean & shave je bil zasnovan za ljudi, ki se brijejo vsak dan, a si morda ob koncih tedna ali na počitnicah pustijo brado. Njegova posebna brivna glava je sestavljena iz treh neodvisnih brivnih elementov, ki se prilagodijo linijam obraza in učinkovito obrijejo dolge in kratke dlačice, po britju pa je koža gladka in nežna. Izvrstno orodje je združljivo z brivsko peno in gelom ter tako omogoča suho ali mokro britje in celo britje pod prho.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nadzoruj svojo pričesko, ustvari svoj novi videz

CruZer5 head je učinkovito orodje za striženje las. Zelo ostra, zaščitena rezila so izjemno zmogljiva in hkrati varna. Strižnik cruZer5 head je tudi zelo pripravno pralen, njegovo ohišje je vodotesno, zato je čiščenje pod tekočo vodo preprosto. Posebni sistem Memory Safetylock si bo zapomnil vaše zadnje uporabljene nastavitve in poskrbel, da bo izbrana dolžina ostala trdno na svojem mestu, kar zagotavlja želene rezultate pri katerikoli od osmih dolžin, ki so na voljo.