Svet
24 ogledov

Obseden otrok ali samo dobro ravnotežje?

otrok Youtube
Več kot štiri milijone ljudi si je na Youtubu že ogledalo nočni posnetek malčka, ki kriče spleza na rob posteljice in tam obstane kar nekaj časa. Mnogi se sprašujejo, ali gre za avtentičen posnetek, drugi pa, ali so otroka obsedli zli duhovi.

Posnetek deluje kot odlomek iz grozlivke, oziroma odlomek iz oddaje o paranormalnem. "Posnetek je naredila kamera za nadzor otrok. Noben otrok ni bil ranjen. Ne gre za mojega otroka," je napisala lastnica kanala, na katerem je objavljen.

Posnetek traja 53 sekund in kaže zelo razburjenega in jokajočega otroka, ki se ponoči povzpne na ograjo posteljice in ravnotežje zadrži celih 22 sekund. Nekajkrat se mu zasvetijo oči, zato deluje še bolj grozljivo. Ko malček pade nazaj v posteljico, za nekaj sekund izgine, zato mnogi menijo, da gre za montažo.

Veliko pa je seveda takih, ki se sprašujejo najbolj logično stvar: kje so bili otrokovi starši medtem, ko jih je tako klical?

 

Komentarjev 3
  • BenX 08:20 04.april 2016.

    zmontirano! jasno se vidi, da ga nekdo drzi za roko + otrok gleda v desno smer, od koder je oseba izrezana iz posnetka. nic pretirano zahtevnega glede na to, da je kamera ves can na miru, niti se ozadje ne ...prikaži več spreminja. ko ga je nekdo polozil nazaj v posteljo pa je posnetek zavrten na hitro. po moje gre za OBSEDENEGA NOVINARJA, ki se o zadevi ne pozanima, si ne vzame 5 min, da bi jo "raziskal", ampak samo prilima youtube posnetek in si misli, da je "napisal" clanek.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 01:34 04.april 2016.

    Do sedaj so se take stvari še vedno dale pojasniti. Kdor je pa pač nagnjen k verjetju v nadnaravno ipd bo pa seveda v tem videl potrditev.

  • Majazmaja 23:35 03.april 2016.

    Zdi se mi, da je nekdo malo preveč gledal Paranormalno in naredil eno strašljivo fotomontažo.