Šport > Nogomet
16 ogledov

Obseden z Ronaldom

Cristiano Ronaldo Profimedias
''Kamorkoli gre CR7, grem tudi jaz,'' pravi 17-letni supernavijač Cristiana Ronalda, ki je od leta 2009 obseden z zvezdnikom madridskega Reala.

Cristiano Ronaldo ima na družabnem omrežju Facebook 105 milijonov navijačev, a le redki - če sploh -  so pripravljeni za druženje s portugalskim reprezentantom zapraviti na tisoče in tisoče evrov.

Shanta Ronaldo je goreč navijač najbolj priljubljenega nogometaša na svetu. Mladenič z Danske je prevzel priimek svojega idola, od leta 2009 pa je v želji, da bi izgledal in živel kot napadalec Real Madrida, zapravil ogromno denarja. ''Nimam pojma, koliko denarja sem zapravil, da bi izgledal kot on. Moja obsesija je zelo velika. Želim si živeti njegovo življenje, saj je bogat, slaven in zna uživati,'' je povedal Shanta.

Mladenič se je v Ronalda ''zaljubil'' leta 2009, ko je Portugalec za 94 milijonov evrov prestopil iz Manchester Uniteda v Real Madrid. Od takrat budno spremlja vsak premik 30-letnega zvezdnika, katerega je že večkrat obiskal v Madridu.

''Nekajkrat sem ga že srečal in ne morem vam povedati, kako fantastična oseba je. Namenil mi je kar nekaj časa in veliko sva se pogovarjala. Vsak dan sem od 9h do 14h čakal pred Valdebebasom (trening center, op. a.), samo da bi ga videl. Zdaj me pozna in vsakič ko grem v Madrid, se lahko dobim z njim. Na to sem zelo ponosen,'' je povedal 17- letnik.

''Kamorkoli gre CR7, grem tudi jaz. Tega se tudi on zaveda. Poskušam ga čim večkrat obiskati. Trenutno načrtujem naslednji obisk, ki bo zelo kmalu. On ni le moja strast, temveč tudi motivacija. Vsi prijatelji in družina me kličejo Cristiano Ronaldo. Razumejo mojo strast in jo spoštujejo. Nekateri mislijo, da sem nor, a takšen pač sem. Ljudje mi pravijo 'bodi ti', a ne bi mogel biti bolj jaz, kot že sem,'' je sklenil navijač.

Komentarjev 3
  • marabunta 12:27 06.avgust 2015.

    no saj imaš po svoje prav...če je njemu prav, tudi nam.....je pa nenavadno, da si nekdo tako zelo biti nekdo drug in pri tem izjavlja, da je to on

  • h3o 12:17 06.avgust 2015.

    a ebiga, dokler si srečen nisi bolan

  • marabunta 10:02 06.avgust 2015.

    ma ubogo bitje, se mi smiliš,..... marsikdo se ne bo strinjal, ampak to je bolezen in zanjo ni zdravila, tako obsesivno stanje pač ne more biti normalno