Magazin > Film & Glasba & TV
76 ogledov

"Obstajajo moški, ki to počnejo na skrivaj“

Pia Big Brother voyo.si
Pia je v radijski oddaji Martinu povedala, kakšna je razlika med njo, ki je transekusalka in med moškimi, ki se v ženske preoblačijo le za zabavo.

"Že celo življenj vem da sem punca in to ni nek fetiš ali pa, da me vzburja, ko se oblečem v žensko. Imaš pa moške, ki to počnejo na skirvaj ali drag queene, ki to počnejo za zabavanje ljudi ali za fetiš. To sta dve popolnoma različni stvari. Jaz sem transeksualka, tisto pa je transvestit,“ je pojasnila Pia, Martin pa je le poslušal z zanimanjem.

Očitno je Pia najbolj zanimiva stanovalka hiše Big Brother, saj sta se o njej pogovarjali tudi z Ano. Temnolasko je zanimalo vse o Piinih prsih in posegu: "Jaz imam umetne in sem z njimi zelo zadovoljna in se zaradi njih počutim seksi. Vsi vemo, da se nisem rodila kot ženska in je to bila potrebna operacija in mislim, da nisem pretiravala z velikostjo, če koga zanima imam C košarico. To se mi je zdela potrebna operacija, da moje telo zgleda skladno z vsem, ker prej nisem imela ničesar.“

Ko jo je Ana vprašala, kako je z nego prsi pa je povedala: "Zdaj na začetku moram skrbeti, da se mi brazgotine lepo zacelijo, zato jih moram mazati vsak dan.“ Ana jo je pri tem spomnila, da velikokrat pozabi na nego, Pia pa je priznala, da včasih res pozabi na redno mazanje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.