Magazin > VIP
113 ogledov

Obupana Beyonce zanosila, da bi rešila zakon

beyonce Profimedias
Pevka Beyonce naj bi se na vse pretege trudila rešiti svoj propadajoči zakon.

Kot je za Radar Online povedal Brian Kenny Moore, nekdanji menedžer pevke Beyonce, naj bi ta zanosila zato, ker si močno želi rešiti svoj propadajoči zakon z možem Jay-Z-jem.

Moore, menedžer, ki je Beyonce pomagal čisto na začetku kariere, še pred skupino Destiny's Child, je povedal, da je 35-letna pevka kopija svoje mame Tine Knowles.

"Zelo dobro vem, kakšni so bili njeni starši nekoč. Tina in Matthew sta se na vso moč borila, da bi ostala skupaj. Občudujem ju. A vseeno je očitno prišlo do točke, ko nista mogla naprej. Vedno sta bila velika borca, ki sta se ljubila," je povedal Moore: "Beyonce je kot njena mama. Tina se je borila z vsemi štirimi, da bi rešila svoj zakon. Beyonce je popolnoma enaka. Nikomur ne bo pustila, da ji uniči njene načrte ali njen zakon."

Pevkin nekdanji menedžer je dodal, da upa, da bo zveza Beyonce in Jay-Z-ja močnejša s prihodom dvojčkov: "Resnično jima želim srečen konec."

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.