Slovenija
260 ogledov

Obvestilo policije, ki se ga razveseliš

Obvestilo policije Facebook
Boštjan Nograšek se je Policijskemu sindikatu Slovenije na njihovi Facebook strani zahvalil, ker so mu policisti na območju BTC-ja polepšali večer.

Na fotografiji je namreč obvestilo policije, ki si ga nihče ne želi videti na vetrobranskem steklu, v njem pa naj bi bil le japonski pregovor "Kdor se smehlja, namesto da bi besnel, je vedno močnejši" in želja policistov, naj ima lep dan. 

Ali policisti med stavko namesto plačilnih nalogov delijo takšna obvestila? Na Policijski postaji Moste, ki pokriva BTC, so nam dejali, da ne delijo nobenih obvestil. Je šlo za solo akcijo kakšne patrulje ali potegavščino prijateljev?  

Hvala Policistom na obmocju Btc Ljubljana...polepsali ste mi vecer....

Posted by Bostjan Nograsek on 20. november 2015

  

 

Ste morda tudi vi v času policijske stavke prejeli podobno obvestilo? Sporočite nam.

Komentarjev 4
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 12:12 21.november 2015.

    Ja v drugem koraku pa še popucat tiste ki so zarad strankarsih vez prišli do služb.

  • marabunta 12:09 21.november 2015.

    škoda, ker je to osamljen primer.....mogoče bi pa res morali deliti taka obvestila, glede na vzdušje in stanje v tej državi...vsaj nekaj lepega in pozitivnega, itak je vse ostalo v k....

  • h3o 11:55 21.november 2015.

    vsi ljudje v SLO smo državljani in smoo na istem. Vendar pa, je treba pijavke odstranit iz tega sistema, pijavke so tiste, ki nam grenijoživljenje. Take pijavke so pa premočno plačani posamezniki z nenormalnimi zneski in spravljajo državo na kant, ...prikaži več medtem ko ostali zaradi njihove prašičje požrešnosti zategujemo pasove, še posebej policisti, ki varujejo državo in tiste pijavke, kar je nekako že kar smešno.