Magazin > VIP
2658 ogledov

Oče Dejana Kontreca o Nini Osenar

Nina Osenar in Dejan Kontrec Iztok Kurnik
Oče Dejana Kontreca bi rad spoznal sinovo novo dekle, Nino Osenar.

Pred nekaj dnevi je kot strela z jasnega udarila vest, da sta voditeljica Nina Osenar in sekretar Hokejske zveze Slovenije Dejan Kontrec par.

Poznata se že dalj časa, iskrica pa je preskočila na kosilu s skupno prijateljico. Ljubezen med njima je že po dveh mesecih tako močna, da se je lepotička, ki je 13 let mlajše od svojega novega ljubimca, že preselila k Dejanu.

Dejan pa nove ženske v svojem življenju še ni predstavil staršem. Njegov oče se prvega snidenja z voditeljico že zelo veseli. Srečanje naj bi se zgodilo že ta konec tedna, ko Drago Kontrec praznuje rojstni dan.

"Nine sicer še nisem imel priložnost spoznati v živo, zato sem ju tudi povabil na piknik. Navsezadnje si želim spoznati dekle, ki osrečuje mojega sina. Z Dejanom sva se pred kratkim pogovarjala po telefonu in moram reči, da ga že dolgo nisem slišal tako veselega in nasmejanega. Tudi v prihodnje jima želim vse najlepše,“ je Drago Kontrec povedal za Leo.

Komentarjev 2
  • Žvižgač 18:58 21.september 2015.

    Drago i moja baka je slobodna traži mlađeg muškarca pa pozovi i nju na feštu. Bi dolgoročnejša rešitev kot tista konjušara in lovača. Samo v časopisih je bilo objavljeno za en mali avtobus njenih srčnih prijateljev. In je samo zelenjavo ...prikaži več tako, da oš imel tudi zelenjavni piknik.

  • dragec 15:40 21.september 2015.

    Ciganska posla