Šport > Nogomet
26 ogledov

Messijev oče: Ne vem, kdo širi te govorice

Messi Keylor Navas Levante Barcelona Liga BBVA Španija prvenstvo Reuters
Jorge Messi, oče in agent Lionela Messija, se je obširneje odzval na govorice, da naj bi Paris Saint-Germain pripravljal ponudbo, s katero bi Argentinca zvabil na Park Princev.

V soboto smo poročali, da naj bi se PSG pripravljal na ''udarec stoletja'', s katerim bi Lionela Messija zvabil v francosko prestolnico. Oče Jorge, ki obenem deluje tudi kot agent argentinskega superzvezdnika, je dejal, da si zanimanje PSG šteje v veliko čast, in da je to tema, o kateri ne želi razkrivati svojega mnenja. ''V nogometu, to dobro veste, nikoli ne moreš vedeti, kaj vse se lahko zgodi. Ne veš niti, kaj boš počel jutri. Samo Bog ve,'' je pomenljivo dejal Jorge Messi.

Govorice, da naj bi Messi kmalu zapustil Camp Nou, so v zadnjem letu postale že prava stalnica, a Jorge vztraja, da ''La Pulga'' ne razmišlja o odhodu iz Barcelone.

''Slišal sem govorice, vendar ne vem, od kje so prišle. Ni kaj reči, Lionel je nogometaš Barcelone, s katero ima pogodbo sklenjeno do leta 2018,'' je zatrdil Jorge in dodal: ''Ljudje lahko govorijo, da bo odšel sem ali tja, vendar mi ne razmišljamo o Parizu ali katerikoli drugi ekipi. Ali vam lahko zagotovim, da bo Messi naslednjo sezono igral za Barcelono? Pogodba je sklenjena, a nikoli ne veš.''

Messi se je v mladih letih kalil v mladinski šoli katalonskega nogometnega velikana, v dresu prve ekipe pa je debitiral na prijateljski tekmi s Portom, 16. novembra 2003, ko je bil star 16 let in 145 dni. Vse ostalo je zgodovina.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.