Slovenija > Črna kronika
45 ogledov

Oče z nožem nad 40 dni stara dvojčka

Dejan Krstičić Facebook
Grozljiva zgodba s Kosova. 35-letni moški je v priporu, potem ko je z nožem napadel svoja dva dvojčka. Eden izmed njiju je umrl, drugega zdravijo v Kliničnem centru v Nišu.

35-letnik je profesor telesne vzgoje v srednji šoli v Štrpcu. Trenutno je v 48-urnem policijskem pridržanju, potem ko je fizično obračunal s svojima komaj 40 dni starima dvojčkoma. Do tragedije je prišlo po prepiru z njegovo ženo, mamo dojenčkov, ki je bila v trenutku napada v istem prostoru. Enemu izmed dvojčkov več ni bilo pomoči, vbodne rane v predelu vratu so bile zanj usodne, drugega dojenčka po operaciji zdravijo v bolnišnici v Nišu, njegovo stanje naj bi bilo stabilno.

Enemu dojenčku je nož zaril blizu srca, zaradi česar je na poti v bolnišnico umrl. Njegov brat dvojček je v bolnišnici v Nišu, ne glede na resnost poškodb njegovo življenje ni ogroženo, piše srbski Blic. Preživeli dojenček je utrpel vbodno rano na trebuhu, oče ga je porezal tudi po obrazu.

Oče je najprej z nožem poškodova sina, ki je nato umrl, nato se je lotil še njegovega bratca. V tem je vanj skočila njegova žena, začela je kričati, zaradi česar je v prostor prihitel njen svak, brat nasilnega očeta. V trenutku tragedije so bili v hiši tudi starši nasilneža.

Do prepira naj bi prišlo, ko je novopečeno mamo njen soprog povabil k mizi, naj večerja z njim. To je zavrnila, češ da ni lačna. S svojima dojenčkoma je bila na kavču. To je moškega tako spravilo iz tira da je vzkipel, z nožem skočil do kavča in začel napadati otroka, je za srbski Blic povedal predstavnik policije v Štrpcu Dragan Ivanović.

Ko so policisti vstopili v dom, kjer je prišlo do družinskega nasilja, je moški sedel za kuhinjsko mizo in ponavljal, da je le želel prestrašiti svojo ženo. Sosedje so medijem povedali, da moški prej ni delal nobenih težav, da ni izstopal po svojem nasilnem vedenju.

dezurni@zurnal24.si

 
Komentarjev 2
  • Janez_53 13:01 22.februar 2017.

    Za takšne zločince sem absolutno zagovornik smrtne kazni!

  • maresem 11:47 22.februar 2017.

    Pred zid z gnido musličko in šus v glavo.