Vizita za živali > Novice
100 ogledov

Od brezdomca do gurmana

recept jazkuham
Posvojeni kuža postal zvezda Instagrama, kjer na fotografijah pozira za obloženimi mizami v restavracijah, ki so prijazne do živali.

Življenje malega štiriniožca Popeyja je bilo še ne dolgo nazaj precej bridko. Izgubljeno je taval po Los Angelesu in jedel hrani iz smeti, dokler ga ni povseh podhranjenega našel Ivi Diep. Čeprav ni nameraval imeti noevga hišnega ljubljenčka, ga v tako nezavidljevm stanju, ni mogel pustiti samega. Odločil se je, da ga posvoji in mu ponudi lepše življenje.

 

Animal style... . Double doublesss, animal style fries, and strawberry shake at @innout in Alhambra. #popeyethefoodie

A photo posted by Popeye The Foodie Dog (@popeyethefoodie) on Oct 15, 2016 at 6:01pm PDT

Nekaj mesecev kasneje je Popeye zvezda na Instagramu, kjer ima že več kot 120 tisoč sledilcev. Skupaj z lastnikom išečta restavracije, ki so prijazne do štirinožcev, in objavljata fotografije polno obloženih miz, za katerimi se Popeyju, ki ponavadi pozira s pokrivalom ali drugim modinim dodatkom, cedijo sline. Večina hrane je sicer namenjena njegovemu lastniku in drugim družinskim članom, vedno pa se, kot pravi Diep, najde kakšen priboljšek tudi za malega Popeyja.  Štirinožcu se je tako nasmehnila sreča in je od zapuščenega kužka, ki je jedel smeti, postal pravi gurman.

 

. His face at @gussbbq In Pasadena. Baby back ribs, fried chicken, Mac n cheese, and of course, fries. #popeyethefoodie

A photo posted by Popeye The Foodie Dog (@popeyethefoodie) on Oct 13, 2016 at 3:38pm PDT

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.