Vizita za živali > Novice
9 ogledov

Od Kopra do Ljubljane v družbi psov

Tek za tačke Youtube
S tekom za boljši odnos do psov.

V dobrodelnem ultramaratonu bo tekel ultramaratonec Mitja Lukša Florjančič, pridružila pa se mu bo tudi njegova psička Bela.

V okviru projekta "Koraki za tačke" bodo zbirali sredstva za pomoč društvom za zaščito živali pod okriljem Fundacije Naš kuža.

V cilj na svetovni dan živali

Gre za več kot 120 kilometrov dolgo pot, ki se začenja danes ob 17.00 uri, na glavni avtobusni postaji v Kopru, zaključek teka bo jutri, na svetovni dan živali, predvidoma ob 17.00 uri na stadionu v Tacnu

"Za dobrodelni projekt Koraki za tačke sem se odločil, ker je preveč štirinožnih prijateljev zavrženih in živijo v slabih razmerah, za kar smo odgovorni ljudje, društva, ki njihove stiske rešujejo, pa se na žalost neprestano spopadajo s finančno stisko," je dejal Mitja.

"Mitji se bodo lahko pridružili tekači na določenih zbirnih točkah na trasi, posebej prijazno pa so vabljeni tudi njihovi štirinožni prijatelji. Seveda le za kratek delček ultramaratonske preizkušnje," sporočajo organizatorji, športno humanitarno društvo Vztrajaj. 

Pri projektu Koraki za tačke bo moč sodelovati z udeležbo na teku, donacijami sredstev ali pasje hrane.

SMS-donacije na liniji 1919 s ključno besedo TACKE ali TACKE5 bo mogoče opraviti vse do 27. oktobra ter tako darovati en ali pet evrov za kužke v stiski.

Pridružite se teku

K cilju projekta bo mogoče pripomoči tudi z udeležbo na teku, na zbirnih točkah ob trasi pa bo mogoče prinesti tudi donacije v obliki pasje hrane.

 

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.