Magazin > VIP
33 ogledov

Od nedolžne punčke do razuzdanke

Miley Cyrus
1/8
Reuters/Žurnal24
Še pred petimi leti je bila Miley Cyrus le nedolžna punčka z vzpenjajočo se igralsko in pevsko kariero, danes pa je razuzdanka, ki se na odru drgne ob moško mednožje.

Da je otroška zvezdnica Miley Cyrus odrasla, nam je jasno že lep čas, sinoči pa nam je pokazala, da je veliko več kot to. Iz nedolžne punčke, ki je zaslovela s serijo Hannah Montana in je bila nekoč vzor vsem dekletom po ZDA, se je skozi leta prelevila v pevko, ki zadnje čase s svojo razuzdanostjo vzbuja vse več pozornosti.

Vse se je začelo, ko si je postrigla dolge lase in postala kratkolaska. Pred nekaj meseci je posnela še videospot za pesem We Can't Stop, ki se je v hipu povzpela na vrh glasbenih lestvic, video pa je postal eden od najbolj gledanih, saj Miley v njem brez sramu kaže, da nikakor ni več dekletce, kakršno smo jo poznali. 

Nato nas je šokirala še z nekaterimi modnimi opravami, sinoči pa je šokirala občinstvo na podelitvi MTV-nagrad, kjer je nastopila skupaj z Robinom Thickom, a je bil njun nastop vse prej kot nedolžen. Miley se mu je drgnila ob mednožje, v nekem trenutku pa ga je tudi zgrabila zanj. Vam je všeč ta nova Miley?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.