Magazin
183 ogledov

Od ugodja kriknila kot še nikoli prej

seks Shutterstock
Nuša se je počutila kot Pepelka na zabavi. Bila je prelepa, fantje so jo obletavali in ni se ji mudilo domov. Bar se je zapiral in še z nekaj gosti ter svojim novim prijateljem je želela popiti zadnjo pijačo.

Sedela je na visokem barskem stolčku, njen prijatelj nasproti pa jo je zaljubljeno opazoval. Ni mu želela priznati, da se poigrava z mislijo, da ga povabi k sebi. Resnično si ga je želela in govorila si je, da je že čas za eno hitro, nepremišljeno avanturico.

Ni pa vedela, da se ji želje lahko uresničijo že precej prej. Prijatelj je poznal lastnika bara in ta mu je skrivaj vrgel ključe v žep, preden je z ostalimi odšel. Njegov nasmeh je postajal vse bolj samozavesten, ona pa je tuhtala, kaj se dogaja. „Ne greva z njimi?“ je vprašala.

Iz žepa je potegnil ključe in ji namignil: „Če nočeš, potem ne.“ Požirek pijače je za nekaj sekund obstal v njenih ustih, potem pa je glasno pogoltnila.

"Sva sama?" je vprašala. Samo pokimal je in se ji pričel približevati. Po telesu jo je zmrazilo od pričakovanja in počasi je vendarle dojela, da ima priložnost doživeti svoje najbolj nore sanje.
Ko se je z rokama naslonil ob njena kolena in ji s prsti pričel potiskati rob krila navzgor, je zajela sapo in še enkrat na hitro premislila vse skupaj.

"Ah, k vragu!" si je mislila in se mu predala. Sledil je dolg francoski poljub. Mešanica sladkosti in priokusa alkohola, ki se je še nahajal na njunih jezikih ju je pahnila v popolno omamo. Končno ga je objela okoli pasu, razmaknila noge in ga ujela mednje. Njegove roke so se v hipu znašle na nevarnem terenu, a niti za hip ni pomislila, da mu ne bi dovolila tja. Njegovi prsti so jo božali po mednožju in iz ust so ji prihajali vse bolj mamljivi zvoki. Muca se ji je medila pod njegovimi dotiki, potem je začutila, kako z nje vleče spodnjice. Po nogah so ji zdrknile do čevljev, se obesile na visoke pete, potem pa vendarle padle na tla kjer jih bo tudi pustila.

Končno je lahko objel njeno golo zadnjico, ji povsem dvignil krilo in razmaknil noge vse do sosednjih barskih stolov. Tako razkrečena je sedela pred njim, naslonjena na točilni pult in ga omamljenega pogleda opazovala, kako se spušča k njej. S prsti mu je šla skozi mehke lase in ga pritisnila k sebi, ko je ustnice nastavil pred njeno vzburjeno češpljo. Glasno je zaječala, z glavo sunila nazaj in pri tem podrla na pol prazno steklenico. Prav nobene pozornosti ji nista namenila, ko se je glasno razbila na tleh.

Z obema rokama je objemala njegovo glavo, ko se je ljubil z njeno visokostjo in jo pripravljal do glasnih vzklikov in misli za katere nikoli ni vedela, da jih je sposobna. Bila je umazana v njih, predrzna in neverjetno pohotna. Nepričakovan orgazem je prvič stresel njeno telo in presenetil celo njo, ki je menila, da najbolje ve, kdaj ji bo prišlo.

Ni ji bilo dovolj. Želela je še in še. Da bi ji prihajalo do samega jutra.

Stal je pred njo z razpetimi hlačami in takrat je prvič videla njegovo zverino. Pravi mali bat se je skrival v njegovih hlačah in upravičeno se je lahko ponosno smehljal, ko je buljila vanj. Z roko je segla proti njemu, ga nekajkrat potegnila skozi pest, potem pa močneje objela in potegnila k sebi. Želela ga je globoko v češplji, da bi jo pošteno napolnil in obdelal do naslednje sladke postaje. Ko je zaril vanjo svojega junaka do polovice, je kriknila kot še nikoli. Nihče s svojim orodjem še nikoli ni izvabil iz nje toliko glasu, začudenja in navdušenja. Še več ga je želela čutiti v sebi.

Zgrabila ga je okoli pasu in ga potegnila nase. Čeprav bi ga z nogami najraje objela in mu pete zabila v hrbet, se je potrudila ostati tako poceni razkrečena, da jo je bilo naslednji dan pošteno sram. Toda, ko se je spomnila tistih občutkov, neskončnih orgazmov in popolnega zadovoljstva …

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.