Magazin > VIP
314 ogledov

"Od včeraj sem brez besed"

zaroka tekma mojca blaž košarka slovenija finska Saša Despot
Na sinočnji tekmi je dekle, ki ga je fant zaprosil za roko, ostalo brez besed.

Sinoči je med košarkarsko tekmo med slovensko in finsko izbrano vrsto v Stožicah Mojca Pušpan doživela prijetno presenečenje. Njen fant Blaž Babič jo je namreč pred celotno množico zaprosil za roko.

Mojca je še vedno čisto ganjena. "Še od včeraj sem brez besed. Včeraj je bilo bum, še danes je bum, vsi naju kličejo, mislim, da še ni prišlo za mano. Sem presrečna, čudovito je, presenečena, evforična, vse," nam je prve občutke ob zaroki na očeh skoraj celotne Slovenije opisala novopečena zaročenka, ki ni slutila, da fant zanjo pripravlja prijetno presenečenje. "Še 15 minut pred tekmo nisem vedela, da bom sploh šla na tekmo, tako da je bilo vse skupaj čisto spontano."

Zaročenka je tako postala znana vsej Sloveniji, vsa pozornost pa ji, kot pravi, ne godi, ker je sicer bolj sramežljive narave in se drži bolj v ozadju. Je pa njen zaročenec čisto nasprotje. "Je zelo spontan, ekstremist, nastopač, zabavljač. To je v njegovi krvi in potrebuje pozornost," ga je opisala.

Blaž, ki na tekmah sodeluje kot animator, se je z organizatorji dogovoril, da mu pomagajo pri presenečenju. Včeraj so na tekmi prvič uporabili v tujini zelo priljubljeno Kiss Cam, ko med odmori na tekmah na zaslonu prikažejo dva, ki se morata poljubiti. "Z veseljem sem ga poljubila, ko sem naju opazila, nisem pa mogla verjela, da so v tej množici pokazali ravno naju. Potem sem oči usmerila nazaj na tekmo, naenkrat pa sem začutila njegovo roko, in ko sem se obrnila, sem videla, da Blaž kleči," je Mojca še povedala o srečnih trenutkih.

O poroki mlad par, ki ima pol leta staro deklico Lano, še ne razmišlja, saj nimata dovolj denarja. "Že jutri bi se, če bi se lahko, vendar ne prideva skozi, na žalost," je povedala mlada mamica.

Komentarjev 14
  • saramara 23:20 17.september 2013.

    Dekle je srednjega in ne moskega spola (slovnicno gledano)."Pri nekaterih besedah se slovnični spol ne ujema z naravnim (npr. dekle - sr. sp)."http://sl.wikipedia.org/wiki/Slovni%C4%8Dni_spol

  • saramara 23:17 17.september 2013.

    Tisto dekle = ni moski spol, temvec sredni spol (ce smo ze tako zelo pikolovski, potem naj bomo vsaj tako kot je treba)

  • girl36 22:24 17.september 2013.

    1. Kot je povedal že @feferon, pri "dekletu" se naravni in slovnični spol ne ujemata, kaj vam ni jasno?! 2. Preden se začnete piz*it in pisat komentarje, SSKJ v roke pa vas prsti ne bodo več srbeli.<br ...prikaži več />3. Spletni Žurnal nima več lektorjev, tako da tvoja izjava nima smisla tako ali drugače.