Slovenija > Črna kronika
196 ogledov

Odbilo ga je v zrak in obrnilo na streho

Nesreča
1/6
Andrej Leban
Pri naselju Šoštanj je včeraj popoldne prišlo do hude prometne nesreče. Povzročil jo je voznik, ki so ga policisti že večkrat obravnavali in ki so mu včeraj dopoldne celo zasegli avto.

29-letni voznik brez vozniškega dovoljenja je vozil  neregistrirano osebno vozilo iz smeri Lokovice proti Šoštanju. V ostrem levem ovinku je izgubil oblast nad vozilom, zaradi česar je vozilo v ovinku bočno zdrselo  proti levemu robu vozišča, kjer je z zadnjim desnim bočnim delom čelno trčilo v prednji del vozila, s katerim je v tistem trenutku nasproti pravilno pripeljala 56-letna voznica osebnega vozila.  

Prometna nesreča v Šoštanju | Avtor: PGD Velenje PGD Velenje

Pri trčenju je vozilo povzročitelja odbilo v zrak in obrnilo na streho. 29-letni voznik osebnega vozila se je v prometni nesreči hudo poškodoval, njegova 33-letna sopotnica pa izredno hudo. 56-letna voznica drugega udeleženega vozila se je v trčenju lažje poškodovala, prav tako njen 66-letni sopotnik, 78-letna sopotnica pa huje. 

Prometna nesreča v Šoštanju | Avtor: PGD Velenje PGD Velenje


29-letnega povzročitelja bodo policisti podali kazensko ovadili zaradi nevarne vožnje v cestnem prometu po 324 KZ-1. Omenjenega voznika so policisti v preteklosti že večkrat obravnavali in zoper njega ukrepali zaradi cestno prometnih prekrškov. Včeraj dopoldne so mu žalski policisti v Parižljah zasegli vozilo. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1