Magazin
96 ogledov

Oddolžila se mu je s seksom

seks Shutterstock
Katja ni vedela, kaj natančno ji je bilo takrat, ampak na sejmu lepote in zdravja se je nenadoma odločila vstopiti na sceno kot model.

V improviziranem salonu se ji je smehljala četica mladih stilistov, ki so rade volje sprejeli nadvse zahtevno nalogo. Katjini lasje so namreč segali do sredine njenega precej razgaljenega hrbta in pogumno se je odločila, da se stilsko povsem preobrazi. Dolgi svileni lasje so frčali na tla, Katja pa se je še vedno smehljala. Vedela je, da je njena ideja povsem nora, a prav to ji je bilo všeč. Bila je nora, odštekana in s svojo zunanjostjo je to želela tudi pokazati. Timotej, njen fant, je hodil okoli stojnic in se počasi bližal mestu, kjer naj bi se dobila. Ustavil se je nekoliko prej, saj ga je zanimalo zakaj se je nabrala takšna gruča ljudi.

"Heh, toliko pompa zaradi frizure,“ se je zarežal in skorajda že odšel. Potem se je vendarle še enkrat obrnil in v ogledalu prepoznal znan obraz. Bila je Katja in ni več dosti manjkalo do njenega novega videza. Bil je šokiran in brez besed. Nenadoma je pred njim stala »našpičena« kratkolaska, ki kar kliče po avanturi. Njegova umirjena punca je izginila za vedno in ni vedel, ali naj bo jezen ali vesel.

Karal jo je zaradi brezumne poteze, a sam pri sebi je vedel, da ga celo še bolj privlači kot prej. Tega ji ni želel pokazati toda, ko sta prišla domov, se mu je Katja želela odkupiti za svojo nepričakovano spremembo. Ljubkovala ga je in ga objemala, on pa je še vedno tiščal resnico v sebi. Zdela se mu je fantastična, zapeljiva in nadvse seksi. Nov stil se je povsem podal njeni postavi, značaju in oblačilom, ki jih je rada nosila. Slačila jih je še raje in zdaj je bilo to opaziti že na daleč. Z veseljem se mu je predstavila v svojem erotičnem perilu in ga pričela zapeljevati. V kotičke ustnic se mu je prikradel nasmeh in to je hitro opazila. Bila je pomirjena, ko pa ji je rekel še, da je videti zares dobro, mu je od sreče skočila v naročje.

Objela ga je tako z rokami kot z nogami in skozi kratke hlače je dobro čutil njeno potrebno češpljo. Bila je vroča in voljna kot le kaj. Njen jezik se je spretno sukal v njegovih ustih, sesala mu je ustnice in ga s povsem nedolžnim glasom vprašala, ali bi rad, da mu ga potegne. Verjel je, da ga ni moškega, ki bi na takšno vprašanje odgovoril nikalno. Samo nasmehnil se je, ona pa mu je spolzela navzdol ob nogah. Nekaj časa se je igrala z njegovim korenjakom, ga opazovala, kako nabreka in se mu smehljala. Znova je opazoval njeno kratko pričesko in se dokončno prepričal, da ji še kako pristaja. Potem je z očmi sledil njenim popolnim, srčastim ustnicam, ki so se pohotno šobile v poljub in prav počasi jemale medse njegov ponos. Naslonil se je nazaj in globoko zavzdihnil:

"Zdaj bi enega prižgal." Katja se je zasmejala: "Jaz naj fafam ti bi pa kadil, ha?"

Oba sta se zasmejala, a njen smeh je hitro potihnil. Znova je imela polna usta njegovega tiča, ga oblizovala kot sladoledno lučko in z očmi iskala izraz zadovoljstva na njegovem obrazu. Našla ga je in takrat še bolj konkretno posesala korenjaka v svoja usta. Z vrhom jezika je opletala okoli nabrekle glavice in ga žgečkala. Vedela je, kako zelo občutljiv je na to. Zadnjico mu je spodnašalo in v nekem trenutku jo je zagrabil za špičke na glavi in jo nasadil na tiča. Komaj se ga je rešila in skozi zobe siknila, da ga bo uničila. Potem je vstala in si vlažne, modre čipke potegnila s češplje ter mu spodnjice vrgla v obraz. Ujel jih je in globoko vdihnil vonj po njeni pohotni muci. "Tako noro lepo diši ta tvoja češplja," je zavzdihnil.

Potem se mu je razkoračila nad naročjem, v desnico vzela njegovega junaka in ga nastavila pod svojo princesko. Z največjim užitkom se je nasadila nanj, ga znova gledala naravnost v oči, tokrat preteče, in se počasi spuščala na njegov ud. Ječal je od zadovoljstva, ona pa je bila tiho. Želela si je slišati prav vsak njegov vzdihljaj, vsak poizkus pritajenega ječanja. Uživala je v njegovi nemoči in ob spoznanju, da ga lahko s svojo češpljo povsem zasužnji. Takrat ni videl drugega kot le njo. Malo mu je bilo mar za pričesko, kje je bila in podobno. Želel si je le, da ne bi prenehala z vrtenjem svoje male, seksi zadnjice, z nabijanjem tesne muce na njegovega korenjaka vse do trenutka, ko bo eksplodiral, jo napolnil do zadnjega in se ji z usti prisesal na lepo oblikovane, čvrste dojke.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.