Slovenija > Črna kronika
2 ogledov

Odhod domov daljši zaradi nesreč

Nesreča pri Arji vas Gregor Katič
Petkova prometna konica je še hujša zaradi številnih prometnih nesreč. Težave so sedaj še na primorski avtocesti. Vozite previdno in strpno.

Prometno informacijski center (PIC) je ob 16.37 poročal naslednje:

• prometne nesreče:
– na primorski avtocesti, med priključkom Unec in počivališčem Lom, zaprt vozni pas v smeri Ljubljane, nastal je zastoj (2,5 kilometra);

– na primorski avtocesti, med počivališčem Studenec in priključkom Postojna, je v smeri Ljubljane oviran promet zaradi okvarjenega tovornega vozila; ogenj na vozilu so pogasili, ostaja pa daljši zastoj (4–5 kilometrov); voznikom osebnih vozil (namenjenim proti Ljubljani) priporočamo, da avtocesto zapustijo na izvozu Razdrto in nadaljujejo vožnjo po regionalni cesti do uvoza na avtocesto pri Logatcu.

Pred tem so bile težave zaradi nesreč tudi na gorenjski in štajerski avtocesti.

Štajerka konec tedna deloma zaprta!

Vsi, ki se boste konec tedna vozili po štajerski avtocesti v smeri Ljubljane, bodite pozorni na popolne zapore zaradi vzdrževalnih del.

Zapora bo v trojanskih predorih med Vranskim in Blagovico v smeri Ljubljane. V času popolnih zapor bo promet preusmerjen na vzporedno regionalno cesto. Zapora bo danes od 22. ure do jutri do 6. ure zjutraj, s sobote na nedeljo med 19. uro zvečer in 6. uro zjutraj ter z nedelje na ponedeljek med 19. uro zvečer in 5. uro zjutraj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.