Magazin
68 ogledov

Pet dišav in pršilo v obliki prstana

Garnier Neo Dry Mist Garnier
Neo Dry Mist bo z novim aplikatorjem v obliki prstana od tega trenutka dalje stalnica v vašem življenju.

Dnevi so vse toplejši in svetlejši, hitro se bližamo tudi poletni vročini, sopari ter lepljivi koži in oblačilom. Zato so v laboratorijih Garnier še pred poletjem 2016 za vse aktivne in moderne ženske predstavili svoj prvi antiperspirant v razpršilu Neo Dry Mist.

Z nanosom boste zaščitene kar 48 ur**, sestanki, zmenki ter ostali stresni dogodki pa bodo z novim antiperpirantom mirnejši in zato uspešnejši. Občutek svežine brez potenja in neprijetnega vonja bo trajal kljub napornim, vročim in soparnim dnevom. 

Posebej za občutljivo kožo

Neo Dry Mist je obogaten z Mineralitom™, mineralom naravnega izvora s sposobnostjo vpijanja. Prednost novega antiperspiranta je tudi v tem, da je popoln za vse tipe kožeposebej za občutljivo kožo. Zaradi tega pa nič manj učinkovit v boju proti potenju.

V kombinaciji z izjemno učinkovito in nežno formulo, obogateno s pantenolom, sestavino, znano po svojih pomiritvenih lastnostih, je Neo Dry Mist nežen do občutljive kože pod pazduhami. Pantenol je protivitamin rastlinskega izvora, ki pospešuje obnavljanje kožnih celic, na kožo deluje hranilno, regenerajoče in pospešuje celjenje ranic na koži.

Raje depilacija

Britje, depilacija in razna trenja, ki jih povzročajo oblačila, izpostavljajo kožo pod pazduhami velikemu stresu. Ker je koža na tem predelu zelo tanka, se ob neprimerni negi lahko pojavijo vnetja in druge težave.

Da bo koža pod pazduhami še bolj zdrava, poskrbite zanjo tudi pred britjem ali depilacijo. Strokovnjaki sicer pod pazduhami bolj priporočajo depilacijo, saj dlake po britju zelo hitro zrastejo nazaj, so bolj ostre in ščetinaste, kar še dodatno draži kožo. Pred britjem ali depilacijo kožo očistite, z nje odstranite odvečno kožo in jo dobro navlažite.

Ženske ga bodo oboževale

Patentirani aplikator v obliki prstana je inovacija, ki jo bodo oboževale tako ženske kot njihova koža. Ta revolucionarni sistem pršenja dovoljuje boljše prekrivanje pazduh ter na koži pusti izjemno lahek in suh občutek.

Neo Dry Mist je primeren za vsako žensko in je na voljo v petih nežnih, osvežujočih vonjih, ki so jih razvili parfumerji. 

**Mineralit=Perlit, **instrumentalni test