Magazin
397 ogledov

Odkrili, kateri Slovenki pripadajo

Anja Jenko
1/4
Youtube
Anja Jenko je mlada lepotička, ki ji ni težko odložiti krpic ...

Oddaja Poldnevnik, ki jo vodita Jure Godler in Tilen Artač, pogosto postreže s seksi vložki. Tokrat sta voditelja k sodelovanju povabila Danico Lovenjak, Oriano Girotto in Jasno Kuljaj, ki so sinhronizirale slovensko različico parodije na serijo Seks v mestu, svoje čare pa so v posnetku pokazale neimenovane gospodične.

Nam je uspelo razkrinkati lastnico popolnoma razgaljenega oprsja. Izdali so jo znamenja in tetovaže. Ponosna lastnica pregrešnega oprsja je Anja Jenko, ki svoje seksi obline pogosto izpostavi pred fotografskim objektivom. "Fotografirati sem se začela, ker včasih nisem bila tako suha in so bile moje obline edina stvar, ki sem jo rada izpostavila. Pogosto me pokličejo za tovrstne scene, saj mi glede tega ni prav nič neprijetno. To sproščenost imam od doma, kjer se ne skrivamo. Na srečo imam tudi takega fanta, ki me pri tem podpira in razume, da je to le posel, čeprav iz tega ne nameravam delati kariere, to je bolj za zraven," nam je zaupala Anja.

 

Komentarjev 9
  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 08:26 27.april 2014.

    Bolj pošvedranih jošk pa v živlenju še nisem videl,svašta

  • marija 17:45 26.april 2014.

    Kako lepo je slišati, da obstojajo še takšni moški, ki spoštujejo žensko zaradi nje same in ne zaradi tistega, kar ona "rada pokaže".

  • marija 17:42 26.april 2014.

    Oj, si prostak. Lahko tudi ležeš pod kako mlado kravico in se nasesaš in naližeš do onemoglosti.Ostudno je takšno govorjenje.