Ambient
265 ogledov

Odlično urejena skandinavska garsonjera

Garsonjera v Skandinaviji
1/21
Žurnal24 main
Štirideset kvadratnih metrov veliko enosobno stanovanje na Švedskem izgleda dosti večje, kot v resnici je.

Prijetno enosobno stanovanje je locirano v predelu Konshjöd mesta Gothenburg v Skandinaviji. Mirna ulica, ki vodi do stanovanja, ne daje vtisa, da smo v srcu najzanimivejše soseske mesta. Ko vstopite v stavbo, vas pozdravijo keramična tla in s štukaturami obložene stene, ki nas spominjajo na prejšnje soletje. Prostoren hodnik stanovanja, v katerem so skrite vgradne omare, pa nam ponudi prvi pogled v notranjost. Ta je svetla in prostorna. Kuhinja in dnevna soba z odprtim tlorisom naredita močen prvi vtis.

Prav vsak centimeter prostora ima svojo funkcijo, zaradi česar se zdi to 40 m2 veliko stanovanje dosti večje, kot v resnici je. V osrednjem prostoru lahko najdemo velik kavč, jedilnico za osem ljudi, prijeten balkon s teraso in spalnim delom. Diskretna vintage kuhinja z rdečim hladilnikom in belim kuhinjskim nizom je v popolni harmoniji z ostalim pohištvom, belimi stenami in lesenim podom. Balkon obdaja elegantna varjena balustrada, na njem pa je prostor tako za majhno kavno mizico kot za ležalnike.

Vir: Freshome

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.