Slovenija > Črna kronika
16 ogledov

Odnesli 150 plinskih jeklenk, vrednih več tisoč evrov

Plinske jeklenke. Shutterstock
Na Brezovici so ukradli 150 plinskih jeklenk, iz zlatarne odnesli za več tisoč evrov nakita, ropar pa je z nožem grozil prodajalcu.

Ljubljanski policisti so v minulih dveh dneh obravnavali dva vloma. Prvi se je zgodil v skladišču v okolici Brezovice, od koder so vzeli 150 plinskih jeklenk. Podjetje so s tem oškodovali za več tisoč evrov, pravijo na Policijski upravi Ljubljana.

Vlomilce še iščejo

Drugi vlom se je zgodil danes okoli 4. ure v trgovini ob Dolenjski cesti, kjer so vlomilci vzeli za več tisoč evrov nakita. Neznani storilci so pobegnili neznano kam. Glede okoliščin dogodka policisti še zbirajo obvestila.

Grozil je z nožem

Sinoči pa je neznani moški vstopil v trgovino na Letališki cesti in prodajalcu grozil z nožem ter zahteval gotovino. Sam je nato vzel nekaj sto evrov gotovine in s kraja pobegnil.

Storilec je visok okoli 180 centimetrov, čez obraz je imel črn šal, oblečen pa je bil v modro bundo in temne hlače, še dodajajo na upravi.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.