Slovenija > Črna kronika
53 ogledov

Odnesli več motornih žag kot zlatnine

Na območju PU Ljubljana so obravnavali ropa, v katerih so vlomilci odnesli za skupno več kot 20 tisoč evrov predmetov.

V ponedeljek dopoldne so oropali zlatarno v Polju. Dva, nezamaskirana moška sta vstopila v prodajalno in s pištolo podobnim predmetov zagrozili prodajalki. Odtujila sta predmete v vrednosti več kot 10.000 evrov. S kraja sta zbežala v neznani smeri. Policisti nadaljujejo s preiskavo kaznivega dejanja. 

Okrog 21. ure so neznanci skozi vhodna vrata vlomili v trgovino na območju Cerknice. Odtujili so 14 motornih žag znamke Husqvarna in pri tem trgovino oškodovali za približno 12.000 evrov. S kraja dogodka so se odpeljali z osebnim vozilom Renault Clio bele barve. 

V jutranjih urah so policisti obravnavali tudi vlom v skladišče bencinskega servisa na območju Most. Neznana storilca sta vlomila v zabojnik, od kjer sta odtujila cigarete in povzročila za nekaj sto evrov škode. S kraja sta se odpeljala z osebnim vozilo Renault Megane, bele barve. 

V vseh treh primerih policija nadaljuje z delom. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.