Slovenija > Črna kronika
19 ogledov

Odpeljal s kraja nesreče

Policijski avto Policija
Trčila kombi in Golf, bel kabriolet se je ustavil, nato pa odpeljal.

"Včeraj ob 17.27 sta na križišču Dunajske in Štajerske ceste v Ljubljani trčili osebni vozili," sporočajo z Uprave RS za zaščito in reševanje. Gasilci Gasilske brigade Ljubljana so zavarovali mesto nesreče, odklopili akumulatorja, posuli razlite motorne tekočine z vpojnimi sredstvi in nudili pomoč reševalcem pri oskrbi in prenosu ponesrečenca do reševalnega vozila. Ponesrečenca so reševalci takoj oskrbeli in ga odpeljali v klinični center.

Policisti  Postaje  prometne  policije Ljubljana pa za pomoč naprošajo vse očividce. V prometni nesreči sta po njihovih navedbah trčila voznik Peugeot Partnerja in voznik VW Golfa.

Išče se bel kabriolet

"Voznik  Peugeota  je vozil naravnost iz smeri Trzina proti rondoju Tomačevo in  v križišču z Dunajsko cesto domnevno zapeljal v križišče pri rdeči luči v trenutku, ko je z nasprotne smeri pravilno levo zavijal voznik VW Golf," opisujejo.

"Pred trčenjem je v križišče pri zeleni luči na semaforju po navedbah voznika VW Golf zapeljal neznani voznik belega Peugeota kabrioleta,  ki se je za trenutek ustavil na Dunajski cesti, nato
pa odpeljal naprej proti Obvozni cesti," dodajajo.

Zato naprošajo vse, še posebej pa voznika belega Peugeota kabrioleta, da se za razjasnitev  okoliščin  prometne  nesreče  zglasijo  na Postaji prometne policije  Ljubljana, Grič 56, ali pokličejo na telefon 01 583 88 20, ali na interventno številko 113, ali anonimni telefon 080 1200.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.