Slovenija
872 ogledov

Tako bodo trgovine odprte med prazniki

nakupovalni voziček Žurnal24 main
Če boste morali jutri še po nakupih, preverite, kdaj iti, da ne boste ostali pred zaprtimi vrati.

Čeprav se večina želi izogniti nakupovanju v zadnjih dneh pred prazniki, je gneča v trgovinah običajno kljub temu velika. Zaradi praznikov bodo trgovine v prihodnjih dneh obratovale po spremenjenem urniku. Če boste opravljali nakupe še tik pred zdajci, preverite, kako bodo poslovalnice odprte do torka. 

Spar

V soboto, 31. decembra, bodo vse trgovine odprte do 17. ure. 1. januarja bodo vse trgovine zaprte. V ponedeljek, 2. januarja, v poslovalnicah Interspar velja običajen nedeljski delovni čas do 15. ure, razen v poslovalnicah Velenje Šalek, BTC Murska Sobota in Qlandia Ptuj, ki bodo odprte do 13. ure. Trgovine Spar bodo odprte od 8. do 12. ure.

Mercator

Prodajalne Mercatorja bodo v soboto, 31. decembra, in ponedeljek, 2. januarja, odprte največ do 17. ure. Točen razpored trgovin in njihovega delovnega časa na omenjena dneva je na voljo na Mercatorjevi spletni strani. V nedeljo, 1. januarja, bodo vse prodajalne zaprte.

E.Leclerc

Hipermarketa E.Leclerc Ljubljana in Maribor bosta v soboto, 31. decembra, obratovala od 8. do 18. ure. Na novega leta dan bosta poslovalnici zaprti, 2. januarja pa bodo odprli vrata ob 9. uri in jih zaprli ob 15. uri.

Tuš

V Tušu bodo v soboto trgovine zaprli ob 17. uri. V nedeljo bodo poslovalnice zaprte, v ponedeljek pa bodo obratovale po nedeljskem delovnem času.

Hofer

Podobno velja tudi za Hoferjeve poslovalnice. V soboto bodo odprte do 17. ure, v nedeljo bodo zaprte, v ponedeljek pa bodo delali od 8. do 15. ure.

Lidl

V Lidlu bodo trgovine 31. decembra odprte do 15. ure, tako kot tudi v ponedeljek. V nedeljo bodo poslovalnice zaprte.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.