Magazin > Film & Glasba & TV
284 ogledov

Kako bolna je pevka Roxette?

roxette Profimedias
Roxette. Marie Fredriksson in Per Gessle sta odpovedala svetovno turnejo.

Marie Fredriksson in Per Gessle, znana kot Roxette, sta ob 30. obletnici svojega glasbenega ustvarjanja načrtovala veliko svetovno turnejo, a sta jo morala iz zdravstvenih razlogov odpovedati. "Pevki Marie Fredriksson so zdravniki odsvetovali odhod na turnejo,“ so razložili na uradni Facebook strani švedskega dua.

Se je rak vrnil?
Leta 2002 so zdravniki pri Marie, po tem, ko se je v kopalnici zgrudila, odkrili tumor na možganih. Pevkin tiskovni predstavnik natančnejših razlogov za odpoved turneje ni podal, pevka pa je na družbenem omrežju zapisala, da ji je zelo žal, da ne sme nastopati. "Zadnjih 30 let je bilo neverjetnih. Ko se spomnim na naše turneje, občutim le veselje in srečo. Vsi nastopi in spomini bodo za vedno ostali pomemben del mojega življenja. Še posebej ponosna in hvaležna sem na to, da sem se leta 2009 po težki bolezni vrnila na odre in Roxette še nekajkrat popeljala po svetu. Na žalost je mojih nastopov sedaj konec. Našim oboževalcem, ki so nas spremljali na naši dolgi poti, se zahvaljujem,“ je zapisala 57-letnica.

Komentarjev 2
  • izRODEk 23:44 19.april 2016.

    Jebenti rak... kdaj bomo končno kot družba tako pametni, da bomo dali prednost zdravju namesto profitu korporacij?SF/SN!

  • blueone 20:33 19.april 2016.

    Marie drži se!