Slovenija
37 ogledov

Odprta kuhna tudi v Kopru

odprta kuhna Anže Petkovšek
Po treh letih delovanja v Ljubljani in odprtju prehranske tržnice v Celju prihajajo tudi v Koper.

Priljubljena prehranska tržnica Odprta kuhna, ki letos že tretje leto obiskovalcem Pogačarjevega trga v Ljubljani vsak sončni petek ponuja preizkušanja tradicionalne slovenske in mednarodno raznolike kulinarike, svojo kuhno odpira tudi v središču Kopra. 

Prva Odprta kuhna v Kopru bo v torek, 1. septembra. "Taverna in Carpacciev trg se bosta med 11. in 23. uro spremenila v okuševalnico na prostem, na kateri se bodo predstavili tako lokalni ponudniki kot tudi restavracije s celotne Slovenije," je pojasnila tiskovna predstavnica Odprte kuhne Nina Gaspari.

Za vse okuse

"Izredno veseli smo, da bomo v sodelovanju z Mestno občino Koper tudi na obalo pripeljali naš projekt Odprta kuhna in to na prav poseben dan, ki je več kot odličen za kratko praznovanje prvega šolskega dne," je ob tem povedal Lior Kochavy, direktor projekta Odprta kuhna. "1. septembra 2015, bomo prelep Carpacciev trg in sosednjo Taverno spremenili v pravi svet v malem, saj bomo s seboj pripeljali priznane ponudnike s celotne Slovenije, ki bodo svoje kuhalnice zavihteli ob znanih lokalnih ponudnikih."

Obljubljajo, da bodo na svoj račun lahko prišli tako mesojedci kot vegeterjanci, presnojedci in vegani, ljubitelji dobrega vina in oboževalci craft piva.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.