Magazin > Lepota & telo
25 ogledov

Odprti hrbti obnoreli poročni svet

Colet Bride
1/7
Poročni kotiček
Smernice. Letošnje so naklonjene romantiki, cvetlicam, biserom in kristalom.

Poročno. “Odprti hrbti, čiste linije in lesk svilenega satena – slog Velikega Gatsbyja je obnorel tudi poročni svet,” pravi modna oblikovalka Maja Ferme. Modne smernice se odražajo tudi v poročnih oblačilih, vendar morajo biti najprej pisane na kožo vsaki posameznici. Letošnje so po sogovorničinem mnenju naklonjene romantiki, cvetlicam, biserom in kristalom, francoski čipki ter svilenim tančicam, ki nežno plapolajo pri hoji.

Kristina Vidergar iz Poročnega kotička pa nevestam, ki bodo v zakonski jarem skočile letos, predlaga, naj izberejo med videzom romantične rokerice, oblekami z nežnimi tančicami, ki zastirajo dekolte, ali poročnimi vintage oblekami, v katerih se zrcali preteklost.

Bela se umika biserni

“Modna barvna lestvica letos obsega pudrno rožnate odtenke, ki so preprosti za kombiniranje in pristojijo skoraj vsem,” razlaga Fermetova. “Veliko je tudi nevtralnih odtenkov, kot sta srebrno siva ter pudrno zlata, ki se najlepše podata svili in satenu. Snežno bela se umika biserni barvi, ki je najlepša na čipkah. Za tiste neveste, ki bi želele poseči po močnejših barvah, pa letošnje smernice ponujajo turkizno, pariško modro in koralno rdečo." Fermetova predlaga, da se v teh barvah raje kot celotna obleka bohotijo modni dodatki in poslikave na oblekah.

Za polne postave

Vsem nevestam, ki dvomijo o udobju brez naramnic, a bi vseeno želele poudarjen dekolte, Vidergarjeva predlaga obleko z naramnicami, ki ima izrez v obliki črke V. Nevestam, ki imajo polnejše postave in večje košarice, pa predlaga poročno obleko z naramnicami v kombinaciji s krilom, ki je krojeno v obliki črke A – ta lepo oblikuje vsako postavo, razlaga sogovornica. Tudi nevestam, ki si želijo kratke obleke, Vidergarjeva obljublja, da ne bodo ostale praznih rok.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.