Magazin > Bizarno
70 ogledov

Odrezal si je nos, da bil videti kot Rdeča lobanja

henry damon
1/2
youtube.com
Henry Damon, veliki ljubitelj stripov, se spreminja v negativca Rdečo lobanjo.

37-letnik iz Venezuele je tako obseden z likom iz stripa Maščevalci, negativcem Rdečo lobanjo, da je pripravljen globoko seči v žep in se izpostaviti bolečinam, da bi bil videti kot on. Pod kožo na čelu in pod rokami že nosi različne transplantate, sedaj pa si je Henry Damon odrezal še nos.

Operacijo je izvedel Emilio Gonzalez, ki je prekinil študij medicine, da se je lahko posvetil tetoviranju in izvajanju ekstremnih lepotinih operacij. "Najprej sem se moral prepričati, da je oseba popolnoma zdrava. Nato sem zahteval tomografijo nosi in sinusov, pregledal pa sem tudi nosno sluznico in se prepričal, da ni okužb. Henry oziroma Rdeča lobanja, je fizično in intelektualno zdrava oseba," je povedal Gonzalez in dodal, da je amputacija nosu le prvi korak Damonove preobrazbe. "Njegov obraz bomo prebarvali z rdečo barvo in zares bo postal Rdečla lobanja,“ je napovedal kirurg.

Komentarjev 2
  • erikkk 21:17 05.februar 2015.

    joooj kera bud...la od človeka ...to pa je res primerek človeka na svetu ki ni normalen ...

  • mph 10:49 05.februar 2015.

    Če se takemu lahko reče zdrav, potem pa res ne vem, kaj naj še človek reče .... Ta potrebuje nujno hospitalizacijo na psihiatriji, verjetno pa še ta, ki je izvedel poseg.