Šport
16 ogledov

Odrova končala na 13. mestu

Tjaša Oder Boštjan Erjavec
Slovenska plavalka Tjaša Oder je na 800 metrov prosto osvojila 13. mesto.

Tjaša Oder je na olimpijskih igrah v Rio de Janeiru osvojila 13. mesto na 800 metrov prosto. S časom 8:33,14 je v svoji skupini osvojila zadnje mesto. Najhitrejša je bila Američanka Katie Ledecky z 8:12,86, kar je nov olimpijski rekord.

"Nisem zadovoljna s svojim nastopom in tem, kako se je tekma odvijala. Osvojila sem sicer najboljšo uvrstitev v naši reprezentanci, kar je pokazatelj, da lahko še veliko dosežem, saj sem še mlada in v Tokiu bom ciljala na finale ali celo kaj več,'' je povedala Odrova, ki se po koncu iger vrača na študij v ZDA.

"Tam se bom skušala zmeniti s trenerjem, da natreniram to hitrost, ki mi manjka na prvih 200 metrih. Videla sem, da so tekmice zelo hitre, začela sem 'paničariti' že na prvih 50 metrih in morda je bil ravno to razlog, da danes nisem pokazala tega, kar zmorem in kar sem si želela," je še povedala plavalka ravenskega Fužinarja.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.