Šport > Nogomet
56 ogledov

Odzivi na izpad Barcelone

(Barcelona - Juventus) EPA
Na Twitterju se je po izpadu Barcelone usulo ...

Nogometaši Barcelone so pred povratno tekmo proti Juventusu zaostajali za tri gole. Medtem ko so proti PSG na povratni tekmo nadoknadili štiri gole zaostanka, tokrat na povratni tekmi niso zadeli niti enkrat in so izpadli že v četrtfinalu lige prvakov

Duhovito se je nad neučinkovitostjo Barcelone in njenega zvezdnika Messija pošalil Mladen Dabanović, ki je bil nekoč vratar slovenske izbrane vrste. 

Na Twiterju se je usulo zabavnih komentarjev, precej jih je o tem, kako brezuspešno so se Katalonci spopadali z obrambo Italijanov. 

Uporabnik Mak Hardy je ocenil, da je Barcelona vso srečo porabila proti PSG.

Zelo pogosto se je na Twitterju pojavil tudi zgornji posnetek Messijevega padca. "Messi, ko ga ekipa najbolj potrebuje," je zapisal The Lunatics. Jolee je pred koncem tekme še upala, saj so v sedmih minutah na prejšnji povratni tekmi zadeli tri gole. Zee Life pa je zapisal, da na tem planetu ni ekipe, ki bi Juventusu lahko zabila štiri gole. Bartek meni, da Barcelona ni tako dobra, kadar sodnik ni na njihovi strani. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.