Šport > Nogomet
16 ogledov

Özil: "V Realu me niso spoštovali"

mesu ozil EPA
Mesut Özil noče komentirati besed predsednika Reala Florentina Pereza, da so ga prodali zaradi neprofesionalnega obnašanja.

24-letni Nemec pravi, da se ne želi zapletati v besedno vojno z nekdanjim delodajalcem, a je vodstvu Reala vseeno namenil nekaj kritik, ki letijo na nespoštovanje in pomanjkanja zaupanja.

Mesut Ozil je ob predstavitvi v dresu Arsenala dejal, da je v Realu preživel tri čudovita leta, zato ne bi rad uničil, kar je zgradil, a dodal: "Osvajali smo naslove. Počutil sem se odlično. Tisti, ki me dobro poznajo vedo, da sem se vedno obnašal profesionalno. Lahko ste videli odzive Realovih igralcev in navijačev, ki niso razumeli, zakaj moram oditi. Odigral sem 159 tekem. Ne moreš odigrati toliko tekem, če se ne vedeš profesionalno. Kljub temu pa me pri Realu niso spoštovali in mi zaupali, tako, kot bi mi morali. To sem povedal tudi trenerju Arsenala Arsenu Wengerju, ki je bil do mene zelo spoštljiv," pravi Nemec in dodal, da se bo moral zdaj, ko je v najmočnejši ligi na svetu, še bolj dokazovati in izboljšati.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.