Magazin > VIP
116 ogledov

Ogabno: To si je upal postaviti pred Almo

Alma Rekić, Masterchef, Elvis Voyo
Najmlajši tekmovalec letošnjega Masterchefa doživel hudo sramoto. Pred Almo postavil ogaben krožnik.

21-letnega Elvisa so člani rdeče ekipe postavili za vodjo ekipe, čeprav si sam tega ni želel, kot je sam povedal jasno in glasno. Vseeno se je potrudil, kolikor se je le dalo, a očitno to ni bilo dovolj, saj sodniki nad končnim rezultatom niso bili zadovoljni. Še več, Alma mu je celo rekla, da bi jo bilo sram če bi sama dostavila takšne krožnike.

Alma Rekić, Masterchef, Elvis | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
Poleg tega, da je bila Alma nezadovoljna z zajtrki, ki jih je pripravila Elvisova skupina, je na enem od krožnikov našla las: "A jaz prav vidim? Kaj je to gor? Las? Super!"

Alma je Elvisa okarala, da bi moral biti boljši vodja in da bi moral imeti stvari bolj pod nadzorom: "Tu ne gre samo za sprejetje odgovornosti. Gre za popoln nadzor nad svojo ekipo. Gre se zato, da moraš vsakega člana opazovati. Gre se zato, da moraš včasih prevzeti težje delo, ne samo biti pri toastih … Zelo si me razočaral."

Z Elvisom je sočustvovala tudi nasprotna ekipa, saj se zavedajo, da ima le 21 let in da še nima toliko izkušenj. "Zelo se mi je smili, ker vem, da vse jemlje osebno,“ je povedala Mojca, članica modre ekipe.

Komentarjev 5
  • Žirafa 16:35 23.marec 2017.

    Oh, las je bil gor, res, kako ogabno. Potem se naj pa pobrije, če so ji lasje tako nagravžni. Pač je padel v hrano, big deal.

  • stela 16:10 23.marec 2017.

    Čist pretirava tale alma....kr zmer bolj mi gre na živc....sej bo revež še kompleks dobil, pa tko dobr kuha pri teh letih

  • Komisar 13:19 23.marec 2017.

    Joj kako je ostra.Ko je bila zaposlena še na Bledu, je pa svoje delavce preden je šla na tek okrog jezera pozdravila z besedami: DOBRO JUTRO KU..E. Fina dama se vam zdi?