Oglaševanje
12 ogledov

Argetine mame tokrat z dobrodelno noto

Argeta Žurnal24 main
Pomagajte izbrati slovensko humanitarno organizacijo, ki bo prejela tri tisoč evrov podpore.

Ljubljana, 3. oktober 2013 – Argeta bo v sodelovanju z mamami, zmagovalkami natečaja

»Mame potrjujejo«, podelila 18.000 evrov izbranim humanitarnim organizacijam, ki v šestih državah regije skrbijo za boljšo prihodnost žensk, otrok ali družin. V Sloveniji bo, enako kot v drugih državah, v dober namen podarjenih 3.000 evrov, zadnjo besedo pa bo pri tem imela splošna javnost. Donacijo bo namreč prejela organizacija, ki bo na Facebook strani Argeta Slovenija zbrala največ glasov. Vabimo vas, da dobrodelnim organizacijam, ki so jih izbrale Argetine mame, svojo podporo izrazite tudi vi – šteje vsak glas!

 

Prva 'misija', na kateri se je srečalo 18 mam Slovenije, Hrvaške, Srbije, Bosne in Hercegovine,

Makedonije ter Kosova, je bilo preverjanje in potrditev Argetine kakovosti. Mame je skupna izkušnja povezala in med njimi stkala tesne stike, zato so se z veseljem odzvale na pobudo, da projekt »Mame potrjujejo« nadgradijo z dobrodelno noto. Vsaka izmed mam je po lastnem preudarku predlagala humanitarno organizacijo, ki si prizadeva za boljšo prihodnost žensk, družin ali otrok. Tako so bile v vsaki izmed šestih držav izpostavljene po tri človekoljubne organizacije.

 

Argeta dala pobudo, mame so predlagale, odločate vi!

 

Argetine mame iz Slovenije so predlagale tri domače organizacije s plemenitim poslanstvom. Svoj izbor in razloge za odločitev so predstavile prek Facebook strani Argeta Slovenija, kjer pozivajo širšo javnost, naj se jim pridruži in izrazi svojo podporo naslednjim organizacijam:

· Društvo za pomoč trpečim in bolnim – Rdeči noski,

· Ustanova – Fundacija za pomoč otrokom ter

· Društvo cerebralne paralize Sonček Celje.

 

O vseh predlaganih slovenskih organizacijah lahko izveste več na družbenem omrežju Facebook (www.facebook.com/ArgetaSlovenija). Podporo vam najljubši in po vašem mnenju najbolj zaslužni organizaciji lahko izrazite tako, da ji podelite svoj glas. Glasovanje je mogoče vsak dan, od 3. do 31. oktobra 2013. Ker bo prav »glas ljudstva« odločal o podelitvi donacije, vas prijazno vabimo, da sodelujete tudi vi!

  

Ideja dobrodelnosti je tudi osvetliti sodobne problematike

 

Argeta, blagovna znamka Droge Kolinske, članice Atlantic Grupe, bo glede na odziv javnosti v vsaki izmed šestih držav v regiji podelila donacijo v višini 3.000 evrov. V dobrobit ženskam, njihovim družinam, otrokom ter širši družbi, bo tako v regiji skupno namenjenih 18.000 evrov.

 

»Mame si vsak dan prizadevajo svojim družinam ponujati le najboljše. Zakaj torej Argetinim mamam ne bi ponudili priložnosti, da nam pomagajo pri dobrodelnosti, smo razmišljali v Drogi Kolinski. Na ta način nismo le izpolnili naše zaveze in odgovornosti do družbe, temveč tudi izpostavili problematike, s katerimi se dandanes srečujejo matere in njihovi otroci v celotni regiji,« je pobudo pojasnil Enzo Smrekar, član uprave Droge Kolinske d. d. in višji izvršni direktor poslovnega programa Delikatesni namazi Atlantic Grupe.

 

 Več o projektu na: www.mame-potrjujejo.si

Več o dobrodelni akciji na: www.facebook.com/ArgetaSlovenija