Oglaševanje
80 ogledov

Austria Trend Hotel Ljubljana vabi na nepozabne dogodke

austria trend hotel
1/6
Žurnal24 main
Austria Trend Hotel Ljubljana, ki stoji na odlični lokaciji v poslovni četrti mesta (od mestnega središča je oddaljen le dva kilometra in od letališča le 22 kilometrov), je idealna izbira za organizacijo vašega poslovnega ali zasebnega dogodka.

Odlična zabava in pogostitev

Ker se leto počasi izteka, lahko svoje poslovne partnerje, zaposlene, prijatelje in znance pogostite in z njimi praznujete uspehe iztekajočega se leta v Austria Trend Hotelu Ljubljana. Za tovrstne dogodke so v hotelu za vas pripravili posebno prednovoletno ponudbo, ki jo z veseljem prilagodijo vašim željam in preferencam. Za vas pripravijo tudi zabavo ali slow-food pogostitev za zaključene družbe. Izbirate lahko med različnimi animacijami, plesnimi in pevskimi nastopi ali pa se odločite za stand up komedijo in svojim gostom popestrite večer z nastopom v angleškem ali slovenskem jeziku. Ob kulinaričnih specialitetah bodo v Austria Trend Hotelu Ljubljana poskrbeli tudi za razvajanje vas in vaših gostov s širokim naborom domačih in tujih vin.

Novoletna praznovanja v Austria Trend Hotelu

Novoletna praznovanja se v Austria Trend Hotelu Ljubljana odvijajo v konferenčnem centru ali v restavraciji Marco Polo. Prostore praznično pripravijo ter poskrbijo za eleganten pogrinjek in dekoracijo prostora. Izbirate lahko med različnimi pogostitvami: strežena sedeča pogostitev, samopostrežna sedeča pogostitev ali stoječa finger food pogostitev. Udeležencem, ki bi želeli po zabavi pri njih tudi prenočiti, pa ponujajo namestitve že od 70 evrov na noč.

Primeri treh hodnih streženih novoletnih menijev:

 

 

 

 

 

 Primeri novoletnih samopostrežnih menijev:

 

 

 

 

 

 

 

Animacijsko-zabavni program Austria Trend Hotela

Po vaši želji vam v Austria Trend Hotelu Ljubljana pomagajo tudi pri organizaciji zabavno-razvedrilnega programa. Ta obsega vse od sprejema gostov ob spremljavi nežne glasbe violine ali flavte do barmanskega šova, animacijskega programa z artisti in zabavnih tematskih iger do glasbenih in komičnih stand up nastopov. Poleg tega poskrbijo za fotodokumentacijo in snemanje dogodka ter montažo posnetkov v nekajminutni video.

Vljudno vas vabijo, da jih obiščete. Z veseljem vas bodo pospremili na ogled hotela in prostorov za vašo zabavo.