Oglaševanje
1903 ogledov

Imate radi čokolado? Te novice boste zelo veseli!

1/4
Cukrček
V čokoladnici Cukrček so v avgustu, poleg že obstoječih čokoladnice na Bregu 4 in Miklošičevi 4 v centru Ljubljane, odprli novo čokoladnico na Trubarjevi 20.

Čokoladnica je narejena v stilu ulice, ki navdihuje z nostalgično-modernim stilom. V čokoladnici Cukrček na Trubarjevi ponujajo vrhunske, ročno narejene čokoladne izdelke izpod rok vrhunskih slovenskih čokoladerjev.

Čokoladnica Cukrček | Avtor: Čokoladnica Cukrček Čokoladnica Cukrček
Obiskovalci se boste lahko razvajali z odličnimi pralinami, ki jih ponujajo posamezno iz vitrine ali pakirane v lične škatlice od 3 do 100 pralin. Čokoladne tablice z več kot 80 okusi - med njimi so najbolj zanimivi z vrtnico, sivko, arancini, karamelo-soljo… posladkali se boste lahko tudi s sadjem v čokoladi in čokoladnimi namazi. V Cukrčku boste našli tudi vsakodnevna darila za vaše prijatelje kot tudi eksluzivna darila za vaše poslovne partnerje.

 

Turisti bodo najraje posegli po Guinnessovi čokoladi, katero so v čokoladnici Cukrček naredili lansko leto na čokoladnem festivalu v Radovljici in je merila 142 kvadratnih metrov, najbolj znanimi Prešernovimi kroglicami in čokoladi s soljo iz Piranskih solin.

V Cukrčku na Trubarjevi se bo za vsakogar našlo nekaj čokoladnega in sladkega v stilu njihovega slogana: Ko razvada postane navada.

Vabljeni v mesecu avgustu, saj imajo otvoritveni, 20 odstotni popust.

več na;
FB: cokoladnica cukrcek
Instagram: cokoladnica cukrcek