Oglaševanje
1510 ogledov

Kaj imata skupnega Iryna Osypenko in župan mesta Kranj?

1/12
Mediaspeed
Marvelova spektakularna pustolovščina Thor: Ragnarok je včeraj zvečer doživela slovensko premiero v Cineplexxu Kranj. Ali bo Thor, bog groma, premagal Helo, boginjo smrti in rešil civilizacijo? In kakšen bo gladiatorski dvoboj z nepremagljivim Hulkom, so preverili tudi nekateri znani obrazi.

Prost večer za obisk kina s prijateljicami sta si vzeli manekenka Iryna Osypenko Nemec in koreografinja Azra Selimanovič. Velik Marvelov oboževalec je tudi Boštjan Trilar, župan Mestne občine Kranj, ki se je premiere udeležil s hčerko in sinom.

Slovenske premiere so se udeležili Klemen Bunderla, Rok Lunaček, Tanja Divac in Filip Kržišnik. Novinarka Milena Novak je na premiero prišla s sinom. Aliash Tepina in Klemen Bučan sta si film ogledala s prijatelji.

Za dobro vzdušje na premieri je skrbel moderator Uroš Bitenc. Za kriila je bilo poskrbljeno; vsi obiskovalci so prejeli pločevinko Red Bulla. Srečni izžrebanci pa so se razveseli super filmskih nagrad. Za pogostitev po filmu sta poskrbela catering MihaChef in Radgonske gorice!

Thor: Ragnarok od 25.10. v Cineplexxu

Upravičeno lahko pričakujemo, da bo Marvelova nova uspešnica presegla pričakovanja gledalcev tako po svetu, kot pri nas. Premierne projekcije Thor: Ragnarok bodo v sredo, 25. oktobra v Cineplexx kinih.

In še nekaj o vsebini ... Medtem, ko je ujet na drugi strani vesolja in ko mu Hela uniči njegovo dragoceno kladivo, Mjolnir, se Thor trudi, da bi se čimprej vrnil v Asgard in preprečil usodni Ragnarok - konec sveta. Asgardu grozi smrtonosna Hela, zato je pred Thorom nova, zahtevna naloga. Pred reševanjem civilizacije pa mora preživeti še smrtonosno gladiatorsko tekmovanje, v katerem bo soočen s svojim bivšim zaveznikom in kolegom Maščevalcem – Neverjetnim Hulkom.