Oglaševanje
4320 ogledov

Kitajski spletni prodajalec z neverjetnim izborom

GearBest - svetlobna veriga za fotografije GearBest - svetlobna veriga za fotografije
Spoznajte GearBest, največjega kitajskega spletnega prodajaleca elektronike z izborom najnovejših, najboljših in cenovno ugodnih pripomočkov. Navdušeni bodo tudi mladi starši!

Čeprav je izbor že tako izjemno velik, prav vsak dan dodajajo še najnovejše izdelke na trgu. V spodnji fotogaleriji smo za vas izbrali le nekaj elektronskih pripomočkov, ki bodo vzbudili pozornost vseh staršev. Več izdelkov za otroke si lahko ogledate TUKAJ.

1/8
GearBest

GearBest se ponaša z visoko kakovostjo izdelkov, kupci jim zaupajo tudi zaradi garancij. Te vključujejo 45-dnevno vračilo denarja brez vprašanj in pojasnil.

Večina izdelkov ima še enoletno garancijo za popravila ali zamenjavo izdelka. Obenem je kupcem ves čas na voljo 24-urna pomoč podpornega centra v angleškem jeziku.

Kako nakupovati?

Na GearBest se morate najprej vpisati in registrirati. V svojo nakupovalno košaro dodajte izdelke, ki bi jih radi kupili. V tem trenutku lahko izbirate med več kot 110.000 izjemnimi pripomočki po nizkih cenah.

Za lažje nakupovanje lahko brskate po kategorijah, ali vpišete želene besede v iskalnik. Pomaga vam lahko tudi izbor po ceni (price), po novostih (new) ali po najbolj popularnih izdelkih (hot). Ko najdete izdelek, ki vam je všeč, kliknite na “Add to Chart”. Kako kupovati, si lahko ogledate v spodnjem filmčku z navodili.

Izdelke lahko plačate z enim od varnih načinov, z Viso, MasterCardom, American Express, prek PayPala, Western Uniona in bančnih transferjev. Izdelek boste prejeli naravnost pred vrata.

Na GearBest lahko najdete izdelke, ki so brez poštnine za Slovenijo. Sicer pa se poštnina zaračuna glede na kraj, od kjer kupujete izdelke. 

Komentarjev 1
  • McBobo 11:23 01.november 2017.

    Pred 2 letoma kupil pametni telefon Cubot na GearBest. 2 tedna pred iztekom garancije zaslon na dotik ni več deloval pravilno oz. enkrat je prijel, drugič ne. Kontaktiral GearBest za uveljavljanje garancije, 2 tedna mi niso odpisali, potem pa v ...prikaži večv prvih dneh po preteku garancije sporočili, da nisem več upravičen do garancije, ker je pretekla. Hvala lepa GeraBest, nikoli več.