Oglaševanje
262 ogledov

Mateja K. Biček: Napočil je čas, da poskrbim zase

Mateja K. Biček
1/3
Saša Despot
Mateja K. Biček si želi operacijo prsi, ki jo ovirajo zaradi velikosti in bolečin v hrbtenici.

Ime in priimek: Mateja Kovič Biček
Kraj: Domžale
Starost: 36 let
Poklic: komercialist

Sem vesela 36-letnica, poročena, mamica dveh sončkov  –  štiriletnega Lovra in devet mesecev starega Jošta. Večino časa poskušam biti dobre volje, sem vesela in polna energije. Na poti skozi življenje me spremlja in spodbuja mož Jure. Po izobrazbi sem višji komercialist, vendar svoje delo opravljam v računovodstvu. Trenutno sem na porodniškem dopustu in zelo uživam v času, ki ga preživljam z malčkoma. Kadar je le mogoče, si vzamem čas zase in moje tri najboljše prijateljice, za ogled kakšnega dobrega filma, knjigo in za druga razvajanja. Sem velika ljubiteljica športa in poskušam biti kar se da ves čas aktivna. Obožujem tek, smučanje in sprehode v naravi.

Zakaj ste se odločili za sodelovanje v nagradnem natečaju?
Na natečaj sem se prijavila predvsem zaradi zdravstvenih razlogov. Že vrsto let imam velike težave s hrbtenico, vratom, držo in samozavestjo.

Kaj bi spremenili na sebi in zakaj?
Spremenila oziroma zmanjšala bi svoje prsi, ker me ovirajo že pri vsakodnevnih opravilih in niso v sorazemerju z mojim telesom.

Kako bi vam operacija izboljšala kakovost življenja?
Moja drža ni pokončna, temveč ukrivljenja in nepravilna zaradi teže, ki jo nosim spredaj.
Bojim se, da ne bi bila v prihodnosti izpostavljena enaki težavi kot moja mama, ki ima še dandanes izjemne težave s hrbtenico, prestala je že štiri operacije in je delni invalid. Z zmanjšanjem prsi bi se izognila telesnim in duševnim težavam. 

Ste že imeli kakšen lepotni poseg?
Do zdaj še nisem imela nobene lepotne operacije, ker sem s preostalimi deli telesa zadovoljna.

Zakaj bi morali glasovati za vas?
Uresničila bi se mi dolgoletna želja, ki jo lahko zdaj po dveh porodih končno uresničim. Mislim, da je napočil čas, da poskrbim zase in posledično tudi za svojo družinico, ki jo imam neskončno rada.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.