Oglaševanje
4867 ogledov

MOČNE IN DOLGE EREKCIJE po 4 sekundah? To je mogoče z novim preparatom

man pride
Ženske si seksa želijo toliko kot moški. Če ga ne dobijo, so lahko zafrustrirane in razočarane nad partnerjem. Ampak to je že preteklost: odkritje strokovnjakov iz Houstona daje moškim jeklene in dolge (celo do 45 minut) erekcije. Kaj odloča o učinkovitosti te nove metode?

To je bil trenutek! Prvič po dolgem času sem začutil divjo pohoto – brez fotografij, predigre ali česar koli drugega. Obrnil sem se k svoji ženi in že je bila: največja, najmočnejša erekcija zadnjih let. Ljubila sva se kot nora! – tako svojo izkušnjo opisuje Kristjan (54 let), ki je preizkusil nov tretma iz ZDA. Vendar pa prej on in veliko ostalih moških niso imeli preprostega življenja ...

Epidemija impotence

Na žalost – po zadnjih statističnih podatkih skoraj 67 % moških trpi za trenutnimi ali kroničnimi težavami z erekcijo. Strokovnjaki Svetovne zdravstvene organizacije (WHO) govorijo celo o epidemiji impotence. Še huje, težave z erekcijo ne prizadenejo samo moških po 40. letu, temveč tudi 30 in celo 20-letnike. Krivci so hiter tempo življenja, slaba prehrana, nizka raven testosterona v krvi in … pomanjkanje najnovejših znanstvenih spoznanj.

Kot kažejo najnovejše raziskave, težave z erekcijo ne pomenijo vedno odrekanja zadovoljujočemu erotičnemu življenju. Obstaja način, da bi obnovili močne in trde erekcije – brez uporabe kemikalij ali skalpela.

Kot upanje za zmago nad težavami s seksom se je izkazalo odkritje strokovnjakov iz Houstona (ZDA), ki vrne penisu 100-odstotno funkcionalnost, torej močne in dolge erekcije. Obenem poveča poželenje in dvigne spolno slo, kar poskrbi za daljši seks in intenzivnejše izlive. Kakšne snovi poskrbijo za take učinke?

Mešanica 9 sestavin

Gre za posebno mešanico 9 zelišč, vitaminov in aminokislin, prvič uporabljenih v enem preparatu. – Vsaka od teh snovi se nahaja v vsakodnevni prehrani, ampak doslej je bilo nemogoče priskrbeti vse. Nam je vseeno uspelo in smo ustvarili inovativni erekcijski gel, ki moškim vrne veselje do seksa – pojasnjuje prof. Mark McAlister, direktor kliničnega centra v Houstonu.

Glavne sestavine novega gela so: izvleček iz gvarane, ekstrakt afriškega repinca in cink. To so popolnoma naravne in varne snovi, ki radikalno povečajo proizvodnjo dušikovega oksida v telesu. Zahvaljujoč temu se krvne žile razširijo, kar pomeni, da več krvi doseže brecila v penisu, to pa povzroči močne in dolgotrajne erekcije. „Ta gel je neke vrste črpalka, ki močno potisne kri v penis” – slikovito komentira eden izmed ustvarjalcev.

man pride | Avtor:

Izkoristite posebno ponudbo

Preparat znanstvenikov iz Houstona je zelo hitro postal popularen med moškimi v Združenih državah, Franciji in Nemčiji. Pridobil je pozitivna mnenja med strokovnjaki. Prestal je stroge klinične raziskave, ki so potrdile njegovo učinkovitost in tudi varnost za telo.

Tretma debitira v Sloveniji, zato ga lahko prejmete s posebnim popustom za sodelovanje v klubu ugodnosti. Kliknite na spodnjo povezavo in izvedite več o gelu in njegovem delovanju. Prepričajte se, da že čez trenutek lahko sebi in svoji partnerici priskrbite velikanski užitek v spolnosti.

DA, želim imeti močne in dolge erekcije z novim preparatom >>